Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Selam dostlar,

ÖTV oranları Resmi Gazete yayınlandı. Artık araba fiyatları değişecek. Bazı marka ve modellerde ufak tefek indirim olmasına rağmen, özellikle %10 vergi dilimine giren elektrikli araçların vergisi %25'e çıkarıldı. Sadece elektrikli araçlarda değil içten yanmalı, hybrid hepsini etkileyecek bir karar bu.

Bugünden itibaren bayiler, bunu yansıtacaktır biz son kullanıcılara.

Ben hep 50 liralık...pardon bu o değildi.

Sahiden o amcalar nerede, hiç görmüyoruz onları artık? 😅

Bu sene yazlık ve kışlık lastik aldım. Yetkili serviste bakıma girdim. Akü değiştirdim. Muayneden geçtim. Trafik sigortası ve kasko yaptırdım. 93 bin lira civarında yattığı yerden arabaya masraf yaptım. Bu paraya yıkama, köprü geçiş, yakıt, çıkan ufak tefek şeyler dahil değil. Arabayı almak mesele değil, bir de onu yürütmek ayrı mesele artık.

Sahiden o amcalar nerede, hiç görmüyoruz onları artık? 😅

Bu sene yazlık ve kışlık lastik aldım. Yetkili serviste bakıma girdim. Akü değiştirdim. Muayeneden geçtim. Trafik sigortası ve kasko yaptırdım. 93 bin lira civarında yattığı yerden arabaya masraf yaptım. Bu paraya yıkama, köprü geçiş, yakıt, çıkan ufak tefek şeyler dahil değil. Arabayı almak mesele değil, bir de onu yürütmek ayrı mesele artık.

6 sene kadar önce 93 bin TL'ye 2 tane TOKİ'den daire alırdık :)

Selam dostlar,

ÖTV oranları Resmi Gazete yayınlandı. Artık araba fiyatları değişecek. Bazı marka ve modellerde ufak tefek indirim olmasına rağmen, özellikle %10 vergi dilimine giren elektrikli araçların vergisi %25'e çıkarıldı. Sadece elektrikli araçlarda değil içten yanmalı, hybrid hepsini etkileyecek bir karar bu.

Bugünden itibaren bayiler, bunu yansıtacaktır biz son kullanıcılara.

Az bile yapmış daha çok artırması lazımdı.