Detaylar
Kim cevapladı?
R
Ranton Kouga
Ziyaretçi
10 numara korku oyunu. Oynanır.
- Makaleler
- 6
Beklentinizi çok yüksek tutmayın ancak iyidir, oynanabilir. Hikaye anlatımının bazı yönleri aşırı saçma olsa da genel olarak oynamaya değer. Tabii ilk Outlast oyunu efsanedir benim için.
- Makaleler
- 23
Silah olmayan korku oyunlari beni rahatsiz ediyor. Sadece yuruyorsun oyunda. Daha iyi oyunlar var korku turunde. Mesela Resident Evil 7.
evrenim
Becerikli
- Makaleler
- 1
Evet. Haklisiniz. Silahsiz korku oyunlari bir sure sonra oyuncuyu bunaltabiliyor. Dediginiz gibi resident evil 7 muhtesem bir oyundur. Outlast dediginiz gibi sadece yurumekten ziplamaktan kosmaktan ibaret. Kilic, tirpan, silah, bicak vs. eklense, mukemmel olurdu.Silah olmayan korku oyunlari beni rahatsiz ediyor. Sadece yuruyorsun oyunda. Daha iyi oyunlar var korku turunde. Mesela Resident Evil 7.
Oyun ilk oyun kadar iyi değil ancak oynanmayacak kadar da kötü değil. Oyunu bitirdikten sonra muhtemelen hiçbir şey anlamayacaksın. O yüzden 2. oyunun hikayesini anlatan bir video izlemeni öneririm.
Bu oyuna 10 numara demek fazla iddialı. Bir kere ilk oyun ve onun yan paketi olan oyun kadar iyi değil. Hikayesi desen dış kaynak kullanımı olmadan anlaşılamıyor. Bilindik kötü adamlar veya etkileyici bölüm tasarımları yok. Bence kesinlikle orta segment bir korku oyunu.
R
Ranton Kouga
Ziyaretçi
Amacından sapıyor öbür türlü. Ben beğenmiştim. Zevkler farklıdır.Evet. Haklisiniz. Silahsiz korku oyunlari bir sure sonra oyuncuyu bunaltabiliyor. Dediginiz gibi resident evil 7 muhtesem bir oyundur. Outlast dediginiz gibi sadece yurumekten ziplamaktan kosmaktan ibaret. Kilic, tirpan, silah, bicak vs. eklense, mukemmel olurdu.
Değişik bir bakış açısı ancak ben tam tersini düşünüyorum. Elinde silah olduktan sonra mermin de varsa korkmazsın ki. Asıl korkuyu ve gerilimi yaşatan, çaresizce kaçmak.Silah olmayan korku oyunlari beni rahatsiz ediyor. Sadece yuruyorsun oyunda. Daha iyi oyunlar var korku turunde. Mesela Resident Evil 7.
evrenim
Becerikli
- Makaleler
- 1
Evet, o kismini unutmamak lazim. Tabii dediklerimiz (silah, bicak vs.) sinirli olursa amacindan sapmaz. Fakat kovalamacali, saklanmacali ve saldiramadigin oyunlarin zevki ayri oluyor. Acikcasi o an ne hissedersen ona gore oyun secmen lazimAmacından sapıyor öbür türlü. Ben beğenmiştim. Zevkler farklıdır.
Ornegin, ben hem saklanmak hemde saldirmak istiyorum. Resident evil bunun icin iyi bir tercih. Ama ben saklanmak ve kacmak istiyorum. Outlast iyi bir tercih.
- Makaleler
- 23
Ben daha cok aksiyon-korku seviyorum. Ayrica Cry of Fear, Resident Evil serisi (ozellikle 7) ve Silent Hill 2'de silah kullanabiliyorsun. Bu saydigim oyunlar daha korkunc Outlast'dan benim icin.Değişik bir bakış açısı ancak ben tam tersini düşünüyorum. Elinde silah olduktan sonra mermin de varsa korkmazsın ki. Asıl korkuyu ve gerilimi yaşatan, çaresizce kaçmak.