Kesinlikle ilk oyundaki kadar korku yok. Sadece sürekli bir gerginlik var. Onu da okul sahnelerinde hissediyorsunuz. Sadece bir sefer bitirdim. İkincisinde ise mağarada takılıp sürekli aynı yerleri turlayınca sinir olup silmiştim.
Whistleblower korku duygusunu gerçekten iyi veriyor, Outlast ana hikayede karakterimiz Miles Upshur Walrider'ın kontrolcüsü Billy'i öldürdüğü için Walrider onun içine giriyor ve yeni kontrolcüsü Miles Upshur oluyor, oyun öyle bitiyor.
İlk oyunun o efsane hastane konseptinden köy konseptine geçerek ayağına sıkmış rezil bir oyun. Hikayesi oldukça fazla gore ve +18 barındırmasına rağmen bunu o kadar kötü anlatıyor ki üzülüyor insan. Üçüncü oyunda da tuttular multi Co-op bir şey yaptılar. Abi siz düz tekrar hastanede geçen güzel bir oyun yapamıyor musunuz yahu?
Birçok korku oyununu bitirmiş biri olarak bunu da arkadaşımla beraber güle oynaya bitirmiştik, keyifli bir oyundu.
Sadece koşmak saklanmak ve oyunun gereksiz uzun olması gerçekten sıkıcı ve moroton yapıyor, oyunun son saatlerinde arkadaşım ısrar etmeseydi çoktan Alt-F4 çekmiştim.
Onun dışında dediğin gibi oyunun ucuz olması ve gereksinimlerinin düşük olması güzel.
2 oyunun hikayesi aslında çok iyi, biz ilk oynadığımızda aga bak nasıl kaçıyorum şimdi bu tiplerden gibi sohbetler döndürerek oynadığımız için pek dikkat etmedik.
2 oyunun hikayesi aslında çok iyi, biz ilk oynadığımızda aga bak nasıl kaçıyorum şimdi bu tiplerden gibi sohbetler döndürerek oynadığımız için pek dikkat etmedik.
Çıktığı zaman ağır eleştiriler almıştı bu oyun. Ben katılmıyorum eleştirilere. Korku öğeleri çok iyi. Oynarken bol bol korktum. Sadece çok jumpscare yok o biraz götürmüş korkunçluk tarafından.
Çıktığı zaman ağır eleştiriler almıştı bu oyun. Ben katılmıyorum eleştirilere. Korku öğeleri çok iyi. Oynarken bol bol korktum. Sadece çok jumpscare yok o biraz götürmüş korkunçluk tarafından.
Ayrıca oyun oynarken bir çok not buluyoruz ve hikaye orada anlatılıyor. Bu tarzı eleştirenler olmuş. Resident Evil 7 de böyle anlatıyor hikayeyi. He yine de sinematiklerle anlatması daha iyi olurdu.
Yapılmak için yapılmış, çok kötü. Korku öğeleri yok denecek kadar az, olmamış. Red Barrels bu oyunu yapamadı. Bir yapamadığı daha oyun var o da Outlast Trials.