Merhaba arkadaşlar.
Birkaç teknoloji marketinin web sitesinde ‘Outlet iPhone’ ibareli cihazların satıldığını gördüm. Bu cihazların 1 yıl garantili olduğu ve bazılarının serviste işlem gördüğü bilgisi yer alıyor. Ayrıca farklı bir firma da ‘Üretici Garantili’ cihazlar satıyor. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Merhaba arkadaşlar.
Birkaç teknoloji marketinin web sitesinde ‘outlet iPhone' ibareli cihazların satıldığını gördüm. Bu cihazların 1 yıl garantili olduğu ve bazılarının serviste işlem gördüğü bilgisi yer alıyor. Ayrıca farklı bir firma da ‘üretici garantili' cihazlar satıyor. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Hocam tamamen şans işi arkadaşım outlet bir cihaz aldı ufak çizikleri vardı iPhone 13 sıkıntı yoktu bir tanıdığım onun vasıtasıyla 12 mini aldı ama kamerada tozlanmalar ve ekranında ghosting mevcuttu bence outlet almayın.
Bu konuda fikrim sabit. Telefon gibi bir ürünü alacaksan sıfır ya da ikinci el alacaksın yok öyle yenilenmiş, bilmem ne ürünlere bulaşmamak en sağlıklısı.
Merhaba arkadaşlar.
Birkaç teknoloji marketinin web sitesinde ‘Outlet iPhone’ ibareli cihazların satıldığını gördüm. Bu cihazların 1 yıl garantili olduğu ve bazılarının serviste işlem gördüğü bilgisi yer alıyor. Ayrıca farklı bir firma da ‘Üretici Garantili’ cihazlar satıyor. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?