DarkBright

Gelişen
Merhaba,

Windows OS bir sistemde Outlook dosya sınırı olan 50 GB'ye ulaştım ve daha fazla mail alamıyorum. Araştırmalarıma göre macOS sistemde PST dosya sınırı yokmuş ancak Mac bir bilgisayarda 50 GB PST dosyasını import etmede sıkıntı oluyormuş, bu doğru mu acaba?

macOS Outlook'ta mail alma sınırı, bilgisayardaki harddiskin boyutu kadarmış; acaba bu da doğru mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Windows OS bir sistemde Outlook dosya sınırı olan 50 GB'ye ulaştım ve daha fazla mail alamıyorum. Araştırmalarıma göre macOS sistemde PST dosya sınırı yokmuş ancak Mac bir bilgisayarda 50 GB PST dosyasını import etmede sıkıntı oluyormuş, bu doğru mu acaba?

macOS Outlook'ta mail alma sınırı, bilgisayardaki harddiskin boyutu kadarmış; acaba bu da doğru mudur?
  • MacOS'ta Outlook'un PST dosyası ile ilgili olarak belirli bir dosya sınırı yok. Ancak, büyük PST dosyaları ile çalışırken performans sorunları yaşayabilirsiniz.
  • 50 GB'lık bir PST dosyasını Mac sistemine aktarmakta zorluk çekebilirsiniz; bu, dosya boyutunun yanı sıra Mac'in sistem kaynaklarına ve Outlook sürümüne bağlıdır.
  • MacOS'ta Outlook performansı, dosya boyutu ve yerel disk alanına bağlı olarak değişebilir. Yani, bilgisayarınızdaki sabit disk kapasitesi, e-posta alma ve gönderme performansını etkileyebilir.
  • Daha iyi bir performans için, PST dosyanızı daha küçük parçalara ayırmayı veya arşivlemeyi düşünebilirsiniz.
  • Eğer Outlook'a fazla yüklenmek istemiyorsanız, önemli e-postaları yerel hard diskten silip, bulut depolama gibi alanlara yedekleyebilirsiniz.