Arkadaş önerisiyle CS2 indireyim dedim, hile kaynıyor.
Rainbow Six: Siege'ı tekrar indireyim dedim; recoil hileleri, sunucu dengesizliği ve eşleştirme sistemi berbat.
League of Legends indireyim dedim, hem eski tadı vermiyor hem de harita karmaşık hale gelmiş.
Wolfteam indireyim dedim -yine arkadaş-, aynı şekilde hileden geçilmiyor.
Mobile Legends oynayayım dedim, "karanlık sistem", bot takım arkadaşları ve eşleştirme sistemi berbat.
Wild Rift indireyim dedim, grafikler berbat, akıcı değil, sarmıyor.
Valorant'ı indirdim; herkes smurf olmuş, toksik kitle...
Fortnite'ı indireyim dedim, gelen yenilikler iç açıcı değil.
Rematch ilk başlarda iyiydi ama oyunu mahvettiler.

Apex Legends, Overwatch oyunları denemeye değer mi?

Başka önerdiğiniz online oyun var mı?
Dead By Daylight
For Honor
Apex Legends
Left 4 Dead 2(Topluluk sunucuları modlu veya Zombi VS İnsan kapışmaları)
The Finals

Teknoloji çok gelişti, yapay zeka sayesinde oyunlarda hile kullanım oranları çok arttı, artık hile kodlamak daha basit olduğundan parayla satılan hilelerin fiyatları da komik rakamlara düştü. Çoğu oyundan artık zevk alamıyorum, cs oynasam hile, faceit oynasam hilesi artık burger king menü fiyatıyla aynı, lol oynasam legit script var, hile kullanmak gençler arasında stres atmak hava atmakla eşdeğer olmuş durumda. Arada bir dayz giriyorum en azından oradan ban yiyenler kara listeye alınıyor ve çoğu sunucudan yiyor.

hunt showdown, fragpunk, chivalry2, halo infinite, mecha break, where winds meet, kol varsa rocket league

DBD nedir?

The Finals'i önermişsin ama onun da eşleştirme sistemi berbat diyorlar?

Aklımda şu anlık o var ama onun rank sistemi nasıl? Diğer oyunlardaki gibi hile, eşleştirme sistemi berbatlığı mevcut mu?

Moonton, soloq da senin takımına bot veriyor bilerek; bu da "bu oyun 5V5 oynanacak bir oyun" düşüncesini aşılıyor ve bu sebeple daha çok oyuncu çekmeye çalıştığı için manipüle oluyorsun ister istemez.
Bir de şu oyunda mistik seviyesine gelip epik ligindeki oyuncuları aşağılamaya çalışıyorlar.
Halbuki Mistik liginde oynayan arkadaşımın soloq oyununa baktım ve ahım şahım oynamadığını, buralara kadar takımca oynayarak geldiğini gözlemledim.
Oyun önerin var mı?

Aynen öyle. Son 1 ayda 3 tane hikayeli oyun bitirdim. Onlar da tükenirse ne yapabilirim ki?

CS2'de güven faktörü olayı nedir peki? Hileciler olmasa güzel oyun aslında.
Güven faktörü düşün olan oyuncular genelde ban yemiş ve toksiklik yapmış/yapıyor olan oyuncular, bunlarla oynadığın zaman haliyle maç zevkli geçmiyor. Güven faktörü yüksek olduğunda ise oyunu kazanmak için oynayan toksiklik yapmayan oyuncularla karşılaşıyorsun, istisnalar var tabii. Güven faktörünü yükseltmek için eğer yanlış bilmiyorsam CS2'ye dair alışveriş yapman gerekiyor, yani silah deseni almak vs.