Oyun açısından Windows 10 vs 11

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akif42
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 256
  • Etiketler Etiketler
    oyun

Boşuna eleştirilmedi ilk versiyonlarda hep bir sorun çıkarmayı başarıyordu. Hatta 23H2 ile çoğu sorunum düzelince bir süre yeni sürüm çıksa da hazır sağlamı varken kalayım diye güncelleme bile yapmamıştım. En basitinden masaüstü sistemlerde kablosuz ayarlar bölümü genel anlamda sorunluydu ve driver sapıtmaları aşırı meşhurdu.

Şu an kötü demiyorum bu arada ama eskiden kötü olduğu da bir gerçek zaten gömülme sebebi de önceki Windows'ta olmayan sorunları getirmeyi başarmalarıydı.

Dediğinize katılıyorum zaten, demeye çalıştığım şey şu Windows 11'in şu anki sürümlerini henüz denememiş insanlar hala sistemi gömmeye devam ediyor.

Windows 10 halihazırda kurulu değilse artık bulaşmayın.
Windows 11 LTSC kurun.

Windows 11 LTSC sürümünü, Microsoft Store ve notepad gibi Home sürümünde yer alan bazı temel uygulamalara ihtiyaç duyduğum için pek tercih etmiyorum. Ayrıca normal Windows 11 ile aralarında sadece 3-5 FPS gibi küçük bir fark varsa, geçiş yapmayı mantıksız buluyorum.

Sistemimi başta belirtmeyi unutmuşum, sistemim şu şekildedir:
  • Ekran kartı: AMD Radeon RX 6600 XT.
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 5600.
  • RAM: 32 GB.

Rahat rahat 11'de kalabilirsiniz, herhangi bir sorun yaşayacağınızı sanmam.

Birkaç dakikanı ayırıp bunları tekrar kurabilirsin.
Hem temiz hem donanım kullanımı daha az olan bir işletim sistemi sahip olursun.
Yok illa Home kuracağım dersen "Windows 11 Home N" sürümünü kur avrupa için tasarlandığı iin biraz daha temiz oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…