Almak istediğim oyunların çoğu şu an 1.500 TL. God of War, Stalker 2, The Last of Us, Horizen Forbidden, Black Myth, Hogwarts Legacy, Alan Wake 2 vb.
Bunlar indirime giriyor mu hiç? Daha önce hiç Epic'ten oyun almadım, 8 Ocak'ta da Epic Games'in %20 kampanyası bitiyormuş. Bunları şu an alırsam 10.500 TL civarı bir şey tutuyor. Direkt almalı mıyım yoksa beklemem mi gerekiyor?
Başka önerilerin varsa değerlendirmek isterim yeni sistem aldığım için biraz daha üst düzey seçmeye çalıştım stalker 2 içinde sorunlu diyen var, düzeldi diyen var emin olamıyorum.
Ucu olan yok ki. Oyuna girdikten sonra Epic, Steam xBox vs. hiç bir şey fark etmiyor.
GamePass de alıyorum ben örneğin. Hikayeli oyun çok fazla, bitirdiğimi tekrar oynamam ve kütüphane zaten dijital, oyunun dijital haklarını alıyoruz.
Online ve sürekli oynanacak oyun haricinde gamepass ya da en ucuz neredeyse oradan alınır. Bitirdiğim an alt+f4 atıp siliyorum ve önceden hazır ettiğim diğer oyunu oynuyorum.
Gamepass'te Wolfstein 2 New Colossus, Quantum Break, Titanfall 2, Expedition 33 bitirdim, şimdi de Alters oynayacağım. 450 TL ye bilmem kaç tane oyun. Microsoft'un Türkiye politikası Samsung örneğindeki iyi gayet olumlu. Bizi umursayan adamlara yatırım yapmak lazım.