huck2434 Başarılı Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 340 Çözümler 2 Beğeniler 61 22 Aralık 2024 #1 Ubisoft Store'den oyun alamıyorum arkadaşlar. Xsolla güvenlik şirketinden dolayı kartımdan bir türlü para çekilmiyor, bankayla konusuyorum bizlik bir şey yok diyor. Çözümü sizce nedir?
Ubisoft Store'den oyun alamıyorum arkadaşlar. Xsolla güvenlik şirketinden dolayı kartımdan bir türlü para çekilmiyor, bankayla konusuyorum bizlik bir şey yok diyor. Çözümü sizce nedir?
Que 46 Üstün Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 868 Makaleler 4 Çözümler 13 Beğeniler 521 Yer adana 22 Aralık 2024 #2 Sanal kart oluşturup dener misiniz? Bankaniz neydi bu arada? Artı 0 Eksi
Zerolite 2 Yetkin Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 508 Çözümler 14 Beğeniler 260 22 Aralık 2024 #3 3.parti bir ön ödemeli kart uygulaması kullanabilirsin, bende de voidu üzerinde o şekilde oluyordu. Nays vb ön ödemeli kartlara atarak çözmüştüm. Artı 0 Eksi
3.parti bir ön ödemeli kart uygulaması kullanabilirsin, bende de voidu üzerinde o şekilde oluyordu. Nays vb ön ödemeli kartlara atarak çözmüştüm.
KS KS huck2434 Başarılı Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 340 Çözümler 2 Beğeniler 61 22 Aralık 2024 #4 Que dedi: Sanal kart oluşturup dener misiniz? Bankaniz neydi bu arada? Genişletmek için tıkla... Hocam her şeyi denedim VakıfBank Mastercard sanal kart olusturdum yine de olmadı. Zerolite dedi: 3.parti bir ön ödemeli kart uygulaması kullanabilirsin, bende de Voidu üzerinde o şekilde oluyordu. Nays vb ön ödemeli kartlara atarak çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluşturacağım hocam. Artı 0 Eksi
Que dedi: Sanal kart oluşturup dener misiniz? Bankaniz neydi bu arada? Genişletmek için tıkla... Hocam her şeyi denedim VakıfBank Mastercard sanal kart olusturdum yine de olmadı. Zerolite dedi: 3.parti bir ön ödemeli kart uygulaması kullanabilirsin, bende de Voidu üzerinde o şekilde oluyordu. Nays vb ön ödemeli kartlara atarak çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluşturacağım hocam.
Que 46 Üstün Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 868 Makaleler 4 Çözümler 13 Beğeniler 521 Yer adana 22 Aralık 2024 #5 huck2434 dedi: Hocam her şeyi denedim VakıfBank Mastercard sanal kart olusturdum yine de olmadı. Nasıl oluşturacağım hocam. Genişletmek için tıkla... Papara, Ininal veya Nays hesabına sahip misiniz? Artı 0 Eksi
huck2434 dedi: Hocam her şeyi denedim VakıfBank Mastercard sanal kart olusturdum yine de olmadı. Nasıl oluşturacağım hocam. Genişletmek için tıkla... Papara, Ininal veya Nays hesabına sahip misiniz?
KS KS huck2434 Başarılı Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 340 Çözümler 2 Beğeniler 61 22 Aralık 2024 #6 paparam vardı hocam yıllar önce unuttum şifresini falan Artı 0 Eksi