Oyun alıyor musunuz?

Çok beklediğim bir oyun olursa alıyorum. (Her zaman değil) Zamanında sırf alayım bir gün oynarım dediğim oyunların %85'ini oynamadım. Hali ile boşa masraf hepsi.

Şu an GTA 6'yı çıkınca direkt almayı düşünüyorum mesela.

Durumum olmasına rağmen oyun satın almıyorum çünkü 20-25 saat sürecek hikayeli oyuna, minimum 1000-2000 TL aralığında ücret ödemek istemiyorum. Eğer oynamak istediğim oyun Online ise onları alıyorum genelde, gerisini almıyorum.

Almıyorum, çünkü beni tek saran oyun AOE2 zaten o kütüphanede var. Arada canım sıkıldıkça Bannerlord falan da oynuyorum.

Pahalıları %50 indirimdem fazlaya kadar bekliyorum. Ağırlıklı olarak bu aralar simülasyon sevdiğimden indirim zamanları ilave olarak 100-150'ye simülasyon alıyorum. Ama herkesin beklediği GTA için bende biraz bütçemi aşacağım. Muhtemelen son jübile maçımı da GTA ile sonlandıracağım.

En son 1 hafta önce indirimdeki The Crew 2'yi aldım, onun dışında oyun almak artık çok saçma geliyor, bir oyuna 1500 2000 TL vermek çok saçma değil mi?

Seneden seneye FIFA ve FM alırım. Ekstra olarak diğer oyunları ya arkadaşlarımda varsa onlardan oynarım ya da paylaşımlı hesaplara yönelirim.

Ara sıra maksimum 10 dolar olan oyunları alıyorum şu dönemler. Onun dışında bu sene büyük bir oyun almadım daha.

Hayır. Korsan destekliyorum. Bir oyuna 1 aylık harçlığımı verecek kadar enayi değilim.

Hayır. Korsan destekliyorum. Bir oyuna 1 aylık harçlığımı verecek kadar enayi değilim.
Bende geçen seneye kadar desteklemiyordum, şu anda destekliyorum ama indirmeyede korkuyorum teknoloji hakkında bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…