Gir LoL'e azcik söv, 1-2 mac kazan oyuna verecegin parayla paşa öğünü yap daha cok zevk alirsin.

Şaka bir yana, hayir. Ne oyuna verecek param, ne de para verdiğim oyunu oynayacak heyecan var.

Sınavım olduğu için Ağustos 2024-Haziran 2025 arası hiçbir oyunu açmayacağım bile. 2023-2024 Epic Games kış indirimi gibi ciddi indirim olmazsa oyun almam.

Merhaba, son dönemlerde oyun alıyor musunuz? Bana artık gına geldi bir oyun çıkıyor 1000 lira bir oyun çıkıyor 1500 lira. Eskiden 40-50 liraydı, dilediğimizce sepet yapıp 15 20 tane alırdık. Şimdi indirim bile bekleyemiyoruz, kaçınız oyun almak için indirim bekliyor arkadaşlar? 1500 liralık oyun 1000 lira olsa ne yazar? Zaten 1500LIRAyken alan alır. Zaten tonla para verip oyun alıyorsun bir de üstüne saçma sapan anticheatler onlar bunlar denuvolar gırla saçma sapan şeyler yükleyip FPS düşürüyor, Windows harici çalıştırmıyor. E millet zaten oynayamıyor direkt korsana başvuruyor, sonra da korsan var ehü ehü Türkçe yok size diye çıkışıyor. Korsan yapmaya oturma organım yemiyor. Üstüne 1500 lira verdiğin oyuna aylık 100 lira verip Türkçe çeviri alıyorsun insan deliye dönüyor. 1500 liraya yılda 1 oyun alıyorsun yok crashler FPS droplar hatalar oyunu İngilizce oynamaya mecbur bırakmak, tonla şey sayarım. Size sorum: Bana katılıyor musunuz? Oyun alıyor musunuz? Ben artık oyun almıyorum, korsanada başvurmak istemiyorum PC'me virüs indirmemek için. Dertleşme niteliğinde bir yazı, yanıtlarınızı beklerim.

Geçen sene Steam dolara geçmeden önce bugünlerde büyük bir alışveriş yapmıştım. Ondan sonra bir daha asla alışveriş yapmadım. Çünkü bir oyun için fiyatlar aşırı derecede fazla. Hatta bu gidişle oyunlara taksit sistemi bile gelmesi gerektiğini düşünmeye başlamadım diyemem.

RDR2'ye başladım. Steam dolara geçmeden önce indirimde 90 liraya almıştım. Şimdi iyi ki almışım diyorum yoksa şu an 60 doları hayatta veremezdim. Bu yüzden korsan oynamak zorunda kalırdım.

Artık indie oyunlar hariç korsan kullanmak zorunda kalıyorum. Gördüğüm kadarıyla benim gibi olanların sayısı kat kat fazla. Oyunların gerçekten büyük lüksler olduğu bir dönemde oluşumuz komik. Her ne kadar korsan övmek istemesem de benim gibi asla bir oyunun potansiyel müşterisi olamayacak insanların korsan kullanmasını yanlış bulmuyorum. Kimse ellerinde olmayan nedenlerden dolayı çok büyük bir kültür medyasından uzak kalmamalı. Sonuçta şirket para kaybetmiyor, oyun da teknik olarak sınırsız kopyaya sahip. Bir kişi daha lisanssız kopyayı oynasın, ne fark eder?

Merhaba, son dönemlerde oyun alıyor musunuz? Bana artık gına geldi bir oyun çıkıyor 1000 lira bir oyun çıkıyor 1500 lira. Eskiden 40-50 liraydı, dilediğimizce sepet yapıp 15 20 tane alırdık. Şimdi indirim bile bekleyemiyoruz, kaçınız oyun almak için indirim bekliyor arkadaşlar? 1500 liralık oyun 1000 lira olsa ne yazar? Zaten 1500Lirayken alan alır. Zaten tonla para verip oyun alıyorsun bir de üstüne saçma sapan anticheatler onlar bunlar denuvolar gırla saçma sapan şeyler yükleyip FPS düşürüyor, Windows harici çalıştırmıyor. E millet zaten oynayamıyor direkt korsana başvuruyor, sonra da korsan var ehü ehü Türkçe yok size diye çıkışıyor. Korsan yapmaya oturma organım yemiyor. Üstüne 1500 lira verdiğin oyuna aylık 100 lira verip Türkçe çeviri alıyorsun insan deliye dönüyor. 1500 liraya yılda 1 oyun alıyorsun yok crashler FPS droplar hatalar oyunu İngilizce oynamaya mecbur bırakmak, tonla şey sayarım. Size sorum: Bana katılıyor musunuz? Oyun alıyor musunuz? Ben artık oyun almıyorum, korsanada başvurmak istemiyorum pcme virüs indirmemek için. Dertleşme niteliğinde bir yazı, yanıtlarınızı beklerim.
İndirimlerde evet.