Statü gibi durumlarda bir şeyler belirtiyor, ancak gençliğinizi tadında, ayarında yaşamak istiyorsanız, zengin değilsen al bir tane Casio. Bozulursa, pili biterse atarsın köşeye kalır. Daha da üstüne düşünmezsin fazla.

Tabi kimisi yatırım aracı olarak da görüyor, onlar da farklı durumlar.
Hocam saygılar , ben bir ara bakmıştım ancak pazaryerlerinde sahte olduğu çok söyleniyor. Bir casio saat almak istiyorum şık ama.

Abim askerden döndüğünde siyah casio getirmişti bir tane dünyanın en iyi saati benim için ucuz şık ve su geçirmez

Abim askerden döndüğünde siyah casio getirmişti bir tane dünyanın en iyi saati benim için ucuz şık ve su geçirmez
Ucuz ve su geçirmez kısmı doğru ama şık kısmına katılmıyorum. 😄 Saat bence erkek için vazgeçilmez aksesuar. Ve tabii ki herkesin kendi bütçesine göre kaliteli ve şık saat kullanması gerekir bence. Dışarıdan çok kendine saygısı için giyilmeli/takılmalı bazı şeyler. İyi giyin, iyi hisset. Yani başkası için değil kendin için giyin ve iyi hisset. 💪💪💅

Ucuz ve su geçirmez kısmı doğru ama şık kısmına katılmıyorum. 😄 Saat bence erkek için vazgeçilmez aksesuar. Ve tabii ki herkesin kendi bütçesine göre kaliteli ve şık saat kullanması gerekir bence. Dışarıdan çok kendine saygısı için giyilmeli/takılmalı bazı şeyler. İyi giyin, iyi hisset. Yani başkası için değil kendin için giyin ve iyi hisset. 💪💪💅
Bu aşırı pozitif yorumlarınız arasından en çok ilgimi çeken bu oldu. :coffee: :giggle:👏

Hoca bu gördüğün sadece görünen yüzü. Bir de niş saat yapanlar var. Senede toplasan 10-20 saat yapıyorsa yapıyor. Patek, Rolex filan yanlarında çocuk statüsünde kalıyor.

1780608459263.webp

Mesela fiyata bak. Şu saati kullanan adamın senelik kazancını da kendisini de merak ediyorum. Acaba nasıl bir illegal iştedir. Paravan amaçlı da olabilir orasını bilemem de her türlü merak ettiriyor.

Başka bir hayat varsa o hayatımda hesaplayamayacak kadar param olup, İsviçre'de gözü görmeyen saatçi dedeye 3-5 milyon sıkarak saat yaptırmak istiyorum. Şöyle bir fuzuli yaşam istiyorum.