Art The Clown
Üstün
Arkadaşlar, bir oyun ALT+TAB yapmama izin vermiyor. Nasıl çözerim?
Oyunu zaten kendi ellerim ile fix yaptım kendim kod yazdım ama şu lanet olası ALT+TAB için çözüm yok sanırım.PCGW sayfasındaki modları deneyebilirsin.
DgVoodo falan ALT-TAB için ayarları vardı.
Eski oyunlar oynuyorsan zaten PCGW sayfaları, Steam rehberleri veya tartışmaları gibi şeylerden araştırma yapman gerekiyor. DgVoodo çoğu eski oyunda 1080P çözünürlük, FPS sorunları, fare takılmaları veya ALT-TAB gibi sorunları çözüyor.
@Cem Yilmaz Söylediği olay da çoğu eski oyunda oluyor.
Aşağıda bir pencere açık bırakarak denedin mi? İkidir aynı öneriyi veriyoruz ona bir cevap vermedin. Merak ettim.Oyunu zaten kendi ellerim ile fix yaptım kendim kod yazdım ama şu lanet olası ALT+TAB için çözüm yok sanırım.
Oyun içerisindeyken ALT + ENTER yapmayı denemiş miydin? Percereli moda geçer belki.Arkadaşlar, bir oyun ALT+TAB yapmama izin vermiyor. Nasıl çözerim?
Görev yöneticisi öyle açabiliyorum ancak görev yöneticisi açıldığı zaman beni direk yine oyun penceresine atıyor.Aşağıda bir pencere açık bırakarak denedin mi? İkidir aynı öneriyi veriyoruz ona bir cevap vermedin. Merak ettim.
Ctrl + Alt + Del yaptığında nasıl bir tepki veriyor oyun? Görev Yöneticisini açarak masaüstüne dönebiliyor musun?
Bak onu denemedim deneyip yazarım buraya.Oyun içerisindeyken ALT + ENTER yapmayı denemiş miydin? Percereli moda geçer belki.