Şişman Adam

Kategori Yetkilisi
Hukuk Moderatörü
Makaleler
3
Yer
Ankara
Arkadaşlar selam,

Muhtemelen gereksiz görülecek ama yine de içimde kalmasın, RDR 2 oynarken aklıma geldi önereyim istedim.

Sizlerin hoşuna gidiyor mu bilmiyorum ama ben genelde hikâyeli oyunlar oynadığım için oyunun easter egg'ine denk geldiğimde çok keyif alıyorum. Çünkü bunlar hem hikâyeye hem de oyuna olan bakış açımı etkiliyor. Ayrıca oyun yapımcılarının da oyuna olan bakış açılarını daha iyi görmüş oluyorum. Böylece hem oyuna hem de hikayeye daha çok bağlanıyor ve oyundan daha çok keyif alıyorum. Sanırım rekabetçi oyunlarda da oluyor easter egg'ler, pek oynamadığım için bilemiyorum tabii.

İşte böyle bir kategori açılabilir ve bu yönde paylaşımlar yapılabilir. Benim gibi düşünenler bu kategoride takılırken paylaşılan bir easter egg'i öğrenip kendisi oynarken de keşfetmeye çalışır ve oyun keyfini arttırır. Evet, YouTube'da birçok oyunun birçok easter egg'ini araştırıp bulabiliyoruz. Ancak burada da bu yönde paylaşımlar yapılabilir ve forumda etkileşim sağlayan bir kategori daha olmuş olur.

Objektif bakınca kulağa gerekli gelmeyebilir ama bence keyifli olurdu.

Kelimeye de takılmayın. "Oyun Easter Egg'leri" olabilir veya tam olarak Türkçe çevirisi olmuyor belki ama "Oyun Sırları" da olabilir.

Son düzenleme:
Artı 21 Eksi