Hangi markayı model gözetmeksizin beğeniyorsunuz?

• Asus

• Bloody

• Corsair

• Havit

• Logitech

• MSI

• Razer

• Steelseries

• Rampage

• Alienware

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Niye sadece bu markalar ki? Ninjutso, Pulsar, WLmouse, Wooting, Lamzu, Akko, Monsgeek, VGN, VXE gibi firmalar nerede?

Bahsettiğiniz markalar arasından Razer ve Logitech.
Çok güzel düşünüyorsunuz ki kendim de bunların dışında Ajazz, Aula klavye, KZN kulaklık kullanıyorum. Ancak asıl amacım Türkiye üzerinde bulunabilecek, yurtdışından satın almadan (Yeni gümrük yasaları neticesinde) ulaşılabilecek ve en popüler markaları ele almak istedim. Elbette bilgi eksikliğim olabilir, "Şu firma ülkede kolaylıkla bulunabilir ve aynı zamanda oldukça popüler" dediğiniz markaları da ekleyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güzel düşünüyorsunuz ki kendim de bunların dışında Ajazz, Aula klavye, KZN kulaklık kullanıyorum. Ancak asıl amacım Türkiye üzerinde bulunabilecek, yurtdışından satın almadan (Yeni gümrük yasaları neticesinde) ulaşılabilecek ve en popüler markaları ele almak istedim. Elbette bilgi eksikliğim olabilir, "Şu firma ülkede kolaylıkla bulunabilir ve aynı zamanda oldukça popüler" dediğiniz markaları da ekleyebilirim.

Akko, Türkiye'de var ve oldukça makul fiyatlarda.

Gamepower ve Rampage'i eklemedim. Her ne kadar düşük bütçeli ekipmanlar için model bazında önerilse de genel açıdan sıkıntı çıkaran markalar olduğunu düşünüyorum. Elbette kendi düşüncemi baz alarak değil, başka insanların da yaşadığını gördüğümden ötürü eklemekte çekindim. Arkadaşlarım arasından da Rampage'in bazı modellerini önerenler var ve açıkcası forumda sıkıntı olabilecek bir markayı ankete ekleyip sorun yaşamak istemedim. Örneğin "James Donkey" markası da direkt olarak bu yüzden yok.

Yine de şimdi Rampage'i ekledim.

Akko, Türkiye'de var ve oldukça makul fiyatlarda.
Daha çok kulaklık, klavye ve fare ekipmanları bulunan markalar üzerine bir anket yapmak istedim. O yüzden konuyu direkt oyun ekipmanları kısmında açtım. Yine de yorumunuz desteğinizi belirtiyor teşekkür ederim.
Bu arada şahsi görüşüm Türkiye'de ürün satıp Türkçe tuş takımı ile satılmamasını hakaret kabul ediyorum, ankettekiler dahil her marka için geçerli bu düşüncem.

Gamepower ve Rampage'i eklemedim. Her ne kadar düşük bütçeli ekipmanlar için model bazında önerilse de genel açıdan sıkıntı çıkaran markalar olduğunu düşünüyorum. Elbette kendi düşüncemi baz alarak değil, başka insanların da yaşadığını gördüğümden ötürü eklemekte çekindim. Arkadaşlarım arasından da Rampage'in bazı modellerini önerenler var ve açıkçası forumda sıkıntı olabilecek bir markayı ankete ekleyip sorun yaşamak istemedim. Örneğin "James Donkey" markası da direkt olarak bu yüzden yok.

Yine de şimdi tüm oyuncu ekipmanlarını daha iyi markalar varken isteyerek seçecek olabilir diye Rampage'i ekledim.

Kulaklığım bozulduğundan idareten kullandığım Rampage de ses arttırma tekerini döndürünce sol tarafın sesi artıp sağ tarafın kısılıyordu ondan dolayı ortalıyordum.

Listenin yarısı uzak durulması gereken markalar olmuş.
Konuyu asıl açma sebebim bu görüşlerinizi daha detaylı görmekti ancak gelen yorumlar hep fikir belirtiyor ancak deneyimlerden uzak olmuş 😔
Bahsettiğiniz markaları ve sebeplerini aktarabilirseniz büyük bir katkı sağlamış olursunuz.

Rampage fare güzel herhalde 5 senedir falan kullanırım, halen hiçbir sorunu yok. Ama genel ölçüde pek sevilmeyen bir marka. O sebeple klavyesini kullandığım Logitech diyeceğim.