En az sorun yaşatabilecek şeylerini kullanıyorsunuz çünkü.Neden? Kasasını ve hoparlörünü kullanıyorum gayet de güzel.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Çok güzel düşünüyorsunuz ki kendim de bunların dışında Ajazz, Aula klavye, KZN kulaklık kullanıyorum. Ancak asıl amacım Türkiye üzerinde bulunabilecek, yurtdışından satın almadan (Yeni gümrük yasaları neticesinde) ulaşılabilecek ve en popüler markaları ele almak istedim. Elbette bilgi eksikliğim olabilir, "Şu firma ülkede kolaylıkla bulunabilir ve aynı zamanda oldukça popüler" dediğiniz markaları da ekleyebilirim.Niye sadece bu markalar ki? Ninjutso, Pulsar, WLmouse, Wooting, Lamzu, Akko, Monsgeek, VGN, VXE gibi firmalar nerede?
Bahsettiğiniz markalar arasından Razer ve Logitech.
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güzel düşünüyorsunuz ki kendim de bunların dışında Ajazz, Aula klavye, KZN kulaklık kullanıyorum. Ancak asıl amacım Türkiye üzerinde bulunabilecek, yurtdışından satın almadan (Yeni gümrük yasaları neticesinde) ulaşılabilecek ve en popüler markaları ele almak istedim. Elbette bilgi eksikliğim olabilir, "Şu firma ülkede kolaylıkla bulunabilir ve aynı zamanda oldukça popüler" dediğiniz markaları da ekleyebilirim.
Çevre Birimleri
Klavye, mouse, kulaklık, monitör ve benzeri gaming ile ilgili her türlü ürünü bol çeşit ve uygun fiyatlarla burada bulabilirsiniz.
Akko, Türkiye'de var ve oldukça makul fiyatlarda.
Gamepower ve Rampage'i eklemedim. Her ne kadar düşük bütçeli ekipmanlar için model bazında önerilse de genel açıdan sıkıntı çıkaran markalar olduğunu düşünüyorum. Elbette kendi düşüncemi baz alarak değil, başka insanların da yaşadığını gördüğümden ötürü eklemekte çekindim. Arkadaşlarım arasından da Rampage'in bazı modellerini önerenler var ve açıkcası forumda sıkıntı olabilecek bir markayı ankete ekleyip sorun yaşamak istemedim. Örneğin "James Donkey" markası da direkt olarak bu yüzden yok.
Yine de şimdi Rampage'i ekledim.
Daha çok kulaklık, klavye ve fare ekipmanları bulunan markalar üzerine bir anket yapmak istedim. O yüzden konuyu direkt oyun ekipmanları kısmında açtım. Yine de yorumunuz desteğinizi belirtiyor teşekkür ederim.![]()
Çevre Birimleri
Klavye, mouse, kulaklık, monitör ve benzeri gaming ile ilgili her türlü ürünü bol çeşit ve uygun fiyatlarla burada bulabilirsiniz.www.gaming.gen.tr
Akko, Türkiye'de var ve oldukça makul fiyatlarda.
Bu arada şahsi görüşüm Türkiye'de ürün satıp Türkçe tuş takımı ile satılmamasını hakaret kabul ediyorum, ankettekiler dahil her marka için geçerli bu düşüncem.
erdym
Üstün
Gamepower ve Rampage'i eklemedim. Her ne kadar düşük bütçeli ekipmanlar için model bazında önerilse de genel açıdan sıkıntı çıkaran markalar olduğunu düşünüyorum. Elbette kendi düşüncemi baz alarak değil, başka insanların da yaşadığını gördüğümden ötürü eklemekte çekindim. Arkadaşlarım arasından da Rampage'in bazı modellerini önerenler var ve açıkçası forumda sıkıntı olabilecek bir markayı ankete ekleyip sorun yaşamak istemedim. Örneğin "James Donkey" markası da direkt olarak bu yüzden yok.
Yine de şimdi tüm oyuncu ekipmanlarını daha iyi markalar varken isteyerek seçecek olabilir diye Rampage'i ekledim.
Kulaklığım bozulduğundan idareten kullandığım Rampage de ses arttırma tekerini döndürünce sol tarafın sesi artıp sağ tarafın kısılıyordu ondan dolayı ortalıyordum.
Konuyu asıl açma sebebim bu görüşlerinizi daha detaylı görmekti ancak gelen yorumlar hep fikir belirtiyor ancak deneyimlerden uzak olmuşListenin yarısı uzak durulması gereken markalar olmuş.
Bahsettiğiniz markaları ve sebeplerini aktarabilirseniz büyük bir katkı sağlamış olursunuz.