Çözüldü Oyun güncellemesi sonrası açılışta yarım ekran ve monitör “No Signal” hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Onur Karadağ

Çalışkan
Düne kadar hiçbir sorun yoktu. Bugün 1 GB’lık güncelleme yaptıktan sonra oyun açılışta yarım ekran açılıyor; ardından tam ekrana geçmek için üzerine tıkladığımda monitör “No Signal” hatası veriyor. Diğer oyunlarda test ettim, böyle bir sorun olmadı. Güncellemeden kaynaklanıyor olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyun dosyalarını doğruladım. Ardından 30 MB ekstra bir dosya indirdi Steam'den çıkış yaptım ve tekrar giriş yaptım düzeldi.
Oyun ayarlarını sıfırla. Config dosyasını veya oyun içi ayarları varsayılan hâle getir. Ayrıca ekran kartı marka model yazarsan güncel sürücüyü manuel kurmak da işe yarayabilir.

Hocam o dediklerinizi nasıl yapacağım oyuna giremiyorum siyah ekranda kalıyor direkt. Ekran kartım RTX 4070 Super ve 580.97 sürücü yüklü şu anda.

Hocam o dediklerinizi nasıl yapacağım oyuna giremiyorum siyah ekranda kalıyor direkt. Ekran kartım RTX 4070 Super ve 580.97 sürücü yüklü şu anda.
Config dosyasını silmek için oyuna girmen gerekmiyor. Ne oynuyorsun? Hangi platform üzerinden oynuyorsun? Steam mi?

Sürücüyü kontrol ettim, güncel.

Oyun dosyalarını doğruladım. Ardından 30 MB ekstra bir dosya indirdi Steam'den çıkış yaptım ve tekrar giriş yaptım düzeldi.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…