Orijinali bile yeter modcular neler yapmıştır kimbilir (araştırmadım)
Detaylar
Kim cevapladı?Teşekkürler.Şu konuya bakabilirsiniz:
GTA 4 grafik + ekstralı mod paketi
Herkese merhaba, bu rehberde sizlere GTA 4 için birçok modu bir araya getirdiğim mod paketini paylaşıyorum. Umarım beğenirsiniz. Bu mod önceki yayınladığım makale ile aynı değildir. O complate Edition için bu ise GTA 4 1.0.4.0 sürümü için derlenen bir mod paketidir. Eğer downgrade ile uğraşmak...www.technopat.net
Hocam unutmuşum sormayı sizin bu attığınız oyunun ismi ne? Mobilse harika gözüküyor.Mobil platformda yakaladığım son görüntü hocam. Bilgisayara geçince tekrar atarım. Bu arada GTA IV görünce duygulandım. (Simülasyon aşığı bir insanım)
Eki Görüntüle 4685
Merhaba hocam, oyunun ismi Farming Simulator 23. Mobildeki oyun, PC'deki oyunun mobile port edilmiş hâli diyebiliriz. Google Play ve App Store mağazalarından ücretli şekilde alabiliyorsunuz. (İşlemcisi iyi bir telefon veya tablet ile oynamanız gerekiyor)Hocam unutmuşum sormayı sizin bu attığınız oyunun ismi ne? Mobilse harika gözüküyor.
PC'de ise Farming Simulator 22 oynuyorum. Oyun çiftçilik, tarım, hayvancılık adına her şeyi size sunuyor. Çok gerçekçi ve kaliteli bir oyundur. Yıllardır her serisini oynamış ve satın almış birisiyim. Merak ettiğiniz bir şey olursa cevaplarım.
Son düzenleme: