Bütçe
Maksimum 1000 TL

synoMM

Uzman
Başka yerlerde de konu açtım genel olarak chu 2 önerildi, sizin deneyiminiz ve önerilerinize de danışacağım son olarak. Oyun ve günlük kullanım için konforlu bir kulaklık istiyorum, bu fiyata kulak üstü olmaz olursa da dandik olur diye direkt IEM bakıyorum birkaç model var hangilerini önerirsiniz? Tamamen oyun odaklı bir şey istemiyorum ama oyunda da beni üzmesin, ayrıca yormasın istiyorum. CS, OW2 ve hikayeli oyun oynarım genelde. Moondrop Chu 2, Tangzu WAN ER S. G. 1 & 2 ve Truthear Gate'i buldum 1000 TL altı başka önerilere de açığım. Ayrıca ben bu ürünü kalitesiz bir bilgisayar kasasının (Frisby marka, kaliteyi anlarsınız markadan) jak girişiyle kullanacağım ses kalitesi konusunda beni ne kadar geri çeker bu kullanım? IEM'lerden çekincem uzun süreli oyun oturumlarında beni yorması. Çok detaylı ve isabetli ses verdiklerinden bir süre sonra silah seslerinden kafa allak bullak olur diye çekiniyorum. Ayrıca chu 2'nin metal kasası ağırlık hissiyatı yaratır mı? Kulağım çok büyük değil AirPods 3 boyutu bile biraz rahatsız ediyor bir süre sonra, ki zaman zaman 10 saate kadar uzayacak sürelerde kullanacağım kulaklığı. Sırf konfor için Apple EarPods bile alırım, rahatsız bir şey olsun hiç istemiyorum.

Chu 2 ses açısından iyi bir IEM ancak kronik oksidasyon sorunu mevcut. Özellikle nemli bir yerde yaşıyorsanız metal ucu oksitleniyor, Reddit'de bu sorun hakkında açılmış çokça konu var. Chu 2 alacaksanız nemden etkilenmemesi için kesinlikle kulaklık kutusuna silika jel koymanızı tavsiye ederim. Ağırlık olarak sorun yaratacağını düşünmüyorum bu arada.
Tangzu Waner alınabilir. Sadece malzeme kalitesi hakkında şikayetler vardı onun dışında beğeniliyordu genel olarak.
Truthear Gate'yi ses kalitesi olarak çoğu kişi beğenmiyor, odyofil youtuberler (BadGuyGoodAudioReviews gibi) tarafından da pek beğenilmedi. Şahsen tercih etmezdim.
Bunların dışında 7Hz Salnotes Zero önerebilirim. Normalde Zero 2 önerirdim ama bütçenizi biraz aşıyor, bütçenizi aşabilirseniz ona da bakabilirsiniz.
Wraith'de ödeme kısmında SWAR50 kodunu kullanabilirsiniz.
Ayrıca bu giriş seviyesi modellerde ses kartı performansı genelde pek bir fark yaratmıyor diye biliyorum ancak gerçekten bahsettiğiniz kadar kötüyse arada belirgin bir fark oluşabilir.