Gayet iyi bilgisayarınız varsa, para israfından başka bir şey değil. Önerim yok ama para israfı yapıyorsunuz, her neyse beni bağlamaz. Bilgili arkadaşlar mutlaka öneri yapacaktır.
Gayet iyi bilgisayarınız varsa, para israfından başka bir şey değil. Önerim yok ama para israfı yapıyorsunuz, her neyse beni bağlamaz. Bilgili arkadaşlar mutlaka öneri yapacaktır.
Yani hocam 100K'lik telefon almam zaten 30 40 klik telefon alırım Xiaomi 2. El s serileri falan yanlış anlamayın çok fazla mobil oyuncuyum bir de hocam
Arkadaşım kullanıyormuş bir soracağım memnun musun almaya değer mi diye
Yani hocam 100K'lik telefon almam zaten 30 40 klik telefon alırım Xiaomi 2. El s serileri falan yanlış anlamayın çok fazla mobil oyuncuyum bir de hocam
Arkadaşım kullanıyormuş bir soracağım memnun musun almaya değer mi diye
Poco x6 Pro kullanıyorum instagram ve facebook gibi uygulamalarda dolaşıyorum sarjı 2 gün gidiyor rahat ve hızlı ve hafif öneririm bu cihazı çok güzel.
POCO X6 Pro kullanıyorum Instagram ve Facebook gibi uygulamalarda dolaşıyorum sarjı 2 gün gidiyor rahat ve hızlı ve hafif öneririm bu cihazı çok güzel.
Cep telefonu fiyatları ve modelleri n11'de! En yeni ve uygun akıllı cep telefonu fiyatları ve kampanyaları için tıklayın!
m.n11.com
Su urun size fazlasiyla yeter sahsen. 50K bandinda en tepe oyun telefonu diyebilecegimiz Red Magic urunleri var. Ama sogutma disi her yani o fiyattaki cihazlardan geride. Bu sebepten o butceye ciktiktan sonra amiral model alir, oyun sirasinda fan takardim.