Hu tao

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Teyvat
Arkadaşlar uzun süre gidebilecek bozulmayacak 120 FPS verebilecek oyun odaklı telefon ne önerirsiniz bütçe var bütçe ile ilgili sorunum yok.

Bataryası iyi olsun ve ağır oyunlarda FPS yüksek olsun.

Arkadaşlar uzun süre gidebilecek bozulmayacak 120 FPS verebilecek oyun odaklı telefon ne önerirsiniz bütçe var bütçe ile ilgili sorunum yok.

Bataryası iyi olsun ve ağır oyunlarda FPS yüksek olsun.
120 FPS verecek, telefon almak yerine laptop, veya masaüstü bilgisayar alabilirsin. Telefonların ana amacı oyun değildir.

Bütceye sahibim hocam neredeyse her telefonu alabilirim.

Şahsen gayret iyi bilgisayarım var 5 yıl boyunca yüksek FPS gidebiliyor yoksa zaten haklısınız iyi akşamlar hocam.

Gayet iyi bilgisayarınız varsa, para israfından başka bir şey değil. Önerim yok ama para israfı yapıyorsunuz, her neyse beni bağlamaz. Bilgili arkadaşlar mutlaka öneri yapacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadaşım kullanıyormuş bir soracağım memnun musun almaya değer mi diye

Gayet iyi bilgisayarınız varsa, para israfından başka bir şey değil. Önerim yok ama para israfı yapıyorsunuz, her neyse beni bağlamaz. Bilgili arkadaşlar mutlaka öneri yapacaktır.

Yani hocam 100K'lik telefon almam zaten 30 40 klik telefon alırım Xiaomi 2. El s serileri falan yanlış anlamayın çok fazla mobil oyuncuyum bir de hocam

Yani hocam 100K'lik telefon almam zaten 30 40 klik telefon alırım Xiaomi 2. El s serileri falan yanlış anlamayın çok fazla mobil oyuncuyum bir de hocam

50 k de olur

POCO X6 Pro aklıma girdi hocam

50 k de olur
Poco x6 Pro kullanıyorum instagram ve facebook gibi uygulamalarda dolaşıyorum sarjı 2 gün gidiyor rahat ve hızlı ve hafif öneririm bu cihazı çok güzel.

Su urun size fazlasiyla yeter sahsen. 50K bandinda en tepe oyun telefonu diyebilecegimiz Red Magic urunleri var. Ama sogutma disi her yani o fiyattaki cihazlardan geride. Bu sebepten o butceye ciktiktan sonra amiral model alir, oyun sirasinda fan takardim.

Tabii F6 da fazlasiyla yeterli sizin icin.

Son düzenleme: