Detaylar
Kim cevapladı?İsimbulamajim
Üstün
Poco X6 Pro yeterli olur.Arkadaşlar uzun süre gidebilecek bozulmayacak 120 FPS verebilecek oyun odaklı telefon ne önerirsiniz bütçe var bütçe ile ilgili sorunum yok.
Bataryası iyi olsun ve ağır oyunlarda FPS yüksek olsun.
Thanos
Üstün
120 FPS verecek, telefon almak yerine laptop, veya masaüstü bilgisayar alabilirsin. Telefonların ana amacı oyun değildir.Arkadaşlar uzun süre gidebilecek bozulmayacak 120 FPS verebilecek oyun odaklı telefon ne önerirsiniz bütçe var bütçe ile ilgili sorunum yok.
Bataryası iyi olsun ve ağır oyunlarda FPS yüksek olsun.
SoldierBoyBabam
Üstün
Bütçe yok diyor, yok.
Şu an en üst düzey cihazlardan biri S24+ ama size hiçbir telefon 120 FPS vermez.
Hu tao
Yetkin
Bütceye sahibim hocam neredeyse her telefonu alabilirim.
120 FPS verecek, telefon almak yerine laptop, veya masaüstü bilgisayar alabilirsin. Telefonların ana amacı oyun değildir.
Şahsen gayret iyi bilgisayarım var 5 yıl boyunca yüksek FPS gidebiliyor yoksa zaten haklısınız iyi akşamlar hocam.
Thanos
Üstün
Bütceye sahibim hocam neredeyse her telefonu alabilirim.
Şahsen gayret iyi bilgisayarım var 5 yıl boyunca yüksek FPS gidebiliyor yoksa zaten haklısınız iyi akşamlar hocam.
Gayet iyi bilgisayarınız varsa, para israfından başka bir şey değil. Önerim yok ama para israfı yapıyorsunuz, her neyse beni bağlamaz. Bilgili arkadaşlar mutlaka öneri yapacaktır.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hu tao
Yetkin
Arkadaşım kullanıyormuş bir soracağım memnun musun almaya değer mi diye
Gayet iyi bilgisayarınız varsa, para israfından başka bir şey değil. Önerim yok ama para israfı yapıyorsunuz, her neyse beni bağlamaz. Bilgili arkadaşlar mutlaka öneri yapacaktır.
Yani hocam 100K'lik telefon almam zaten 30 40 klik telefon alırım Xiaomi 2. El s serileri falan yanlış anlamayın çok fazla mobil oyuncuyum bir de hocam
Arkadaşım kullanıyormuş bir soracağım memnun musun almaya değer mi diye
Yani hocam 100K'lik telefon almam zaten 30 40 klik telefon alırım Xiaomi 2. El s serileri falan yanlış anlamayın çok fazla mobil oyuncuyum bir de hocam
50 k de olur
POCO X6 Pro aklıma girdi hocam
Poco x6 Pro kullanıyorum instagram ve facebook gibi uygulamalarda dolaşıyorum sarjı 2 gün gidiyor rahat ve hızlı ve hafif öneririm bu cihazı çok güzel.Arkadaşım kullanıyormuş bir soracağım memnun musun almaya değer mi diye
50 k de olur
Hu tao
Yetkin
POCO X6 Pro kullanıyorum Instagram ve Facebook gibi uygulamalarda dolaşıyorum sarjı 2 gün gidiyor rahat ve hızlı ve hafif öneririm bu cihazı çok güzel.
Arkadaşımda buna benzer dedi internetten biraz araştıracağım bana da iyi telefon gibi geldi hocam iyi aksamlar
Cep Telefonu Fiyatları - Akıllı Telefon Modelleri 2025 - n11
Cep telefonu fiyatları ve modelleri n11'de! En yeni ve uygun akıllı cep telefonu fiyatları ve kampanyaları için tıklayın!
Tabii F6 da fazlasiyla yeterli sizin icin.
Son düzenleme: