Merhaba,

Oyuncu bilgisayarı alıp da belli bir zaman sonra sıkılan var mı? Hatta yüzüne bile bakmayan var mı aranızda? Şahsen laptop düşünüyorum ama gerek var mı diye düşünüyorum. Tablet daha mantıklı değil mi? Oyun oynamayı seven biri değilim o kadar.

İnternet kafaye gidip sadece 2 el LoL attıktan sonra bırakıyorum. Bu kadar şey için bilgisayar almak şart mı? Şu anda işlerimi gören bir bilgisayarım var. Office işlerim için ve internette sörf yapmak için yeterli oluyor. Tablette de büyük ekran olduğunda pek sıkıntı yaşanmaz diye biliyorum. Sizin fikriniz nedir?

Konuya dönecek olursam: Gerçekten böyle olan var mı? Hiç başına geçmeyen yani ya da verdiği paraya pişman olan var mı?

İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç sorma hocam ya ikidebir satıp PlayStation alıyorum sıkılınca onu da satıp PC alıyorum. Bence günde 1 2 saat oyun oynayacaksanız internet kafe güzel bir alternatif.

Aynı sorunu yaşadım, çok güçlü sistemim vardı fakat başlat tuşuna basmak bile yoruyordu beni o derece bıkkınlık gelmişti. Bende bir çılgınlık yapıp sistemi satıp yeni şeyler denemeye karar verdim, sırasıyla PS, Steam Deck OLED, Switch gezintileri yaptım. Hayatımın en güzel 1 senesiydi, bir sürü farklı oyun, platform denedim. Old ama Gold oyunları Steam Deck üzerinden yeniden oynadım.

En son satıp Series X'e dönmüştüm, onunla uzun süre vakit geçirdikten sonra şuan PS5 PRO'ya döndüm, ama bir kere bile güçlü sistemimi aramadım.

Merhaba,

Oyuncu bilgisayarı alıp da belli bir zaman sonra sıkılan var mı? Hatta yüzüne bile bakmayan var mı aranızda? Şahsen laptop düşünüyorum ama gerek var mı diye düşünüyorum. Tablet daha mantıklı değil mi? Oyun oynamayı seven biri değilim o kadar.

İnternet kafaye gidip sadece 2 el LoL attıktan sonra bırakıyorum. Bu kadar şey için bilgisayar almak şart mı? Şu anda işlerimi gören bir bilgisayarım var. Office işlerim için ve internette sörf yapmak için yeterli oluyor. Tablette de büyük ekran olduğunda pek sıkıntı yaşanmaz diye biliyorum. Sizin fikriniz nedir?

Konuya dönecek olursam: Gerçekten böyle olan var mı? Hiç başına geçmeyen yani ya da verdiği paraya pişman olan var mı?

İyi Sosyaller.
Neredeyse herkesin başına gelmiş olabilir, benimde başıma geldi hatta ağlayacaktım o kadar bilgisayar istiyordum şimdi hevesim kaçtı diye, bir hafta oyunu bıraktım ve kendimi saatlerce oynamaya zorlamamaya çalıştım anca öyle güzel geldi, şuan 1 aydır oyun oynamıyorum ve 1 el squad gireyim nasıl olacak dedim ve gerçekten çok zevk aldım, eğer kendini oyun oynamak için çok sıkarsan, uzun süreler ekranda kalırsan zevki biter.

Ben bu tarz durumlara "zaferin getirdiği mağlubiyet" diyorum. Bazı hedeflerde asıl kıymet, onlara ulaşmakta değil, ulaşmak için gösterilen çabadadır. Çoğu insan böyledir. Bir şey, ona sahip olana kadar değerlidir. Bir hedefe ulaşmak ne kadar imkansız ya da uzak bir ihtimalse, o kadar çok arzulanır. Ulaştıktan sonra da bir kenara atılır. Sizin dediğiniz durum da bu.

Bende oyleyim. Cok sıkılıyorum oyun oynamaktan. Bilmiyorum ne yaparım o bilgisayarı.

Çalışıyorken günün sadece bir kısmı sana kalıyor. Haliyle sıkılacak kadar istesen de oynayamıyorsun.

İnternet kafeye gittiğim zamanlarda sırf oynamak için hafta sonları kursları ekip habersizce gittiğim bile oluyordu, o derece bağımlısıydım ama zaman geçince oyun bilgisayarı aldıktan sonra oynayacak hevesim günden güne kalmadı.