Detaylar
Kim cevapladı?Bütçe nedir?
SHERLOCKED
Başarılı
Kulakiçi mi arıyorsunuz?
Omerta Silenzio
Başarılı
Bütçenizi telepati yoluyla biz tahmin edeceğiz sanırsam.
Sakin arkadaşlar
bütçeyi yazmayı unutmuşum. 3-4-5 k aralığı olabilir. Tabii 2 k civarı da karar sizin.
Hocam kafa üstü kulaklıklar belli bir zaman sonra ağrı yapıyor. Onun için kablosu uzun AirPods gibi bir şey arıyorum, kablolu elbette.
Hocam kafa üstü kulaklıklar belli bir zaman sonra ağrı yapıyor. Onun için kablosu uzun AirPods gibi bir şey arıyorum, kablolu elbette.
- Makaleler
- 23
Mikrofonu yok. Onun disinda ses kalitesi basarili.
wraithesports.com
SIMGOT EA500LM IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Mikrofonu yok. Onun disinda ses kalitesi basarili.
![]()
SIMGOT EA500LM IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hocam mikrofonda gerekli
- Makaleler
- 23
3.5 mm veya Type-C olmasi fark eder mi?
Masaüstü PC'ye bağlayıp oyun oynamak için arıyorum.
- Makaleler
- 23
O zaman muhtemelen 3.5 mm'dir tercihin. Buna bakabilirsin.Masaüstü PC'ye bağlayıp oyun oynamak için arıyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-