Detaylar
Kim cevapladı?Xasthur
Yetkin
Bugüne kadar CachyOS, Bazzite ve Nobara kullandım. Dual Boot olarak çok bir fark görmedim. Windows 11 bunlardan daha iyi performans verdi. Windows 11'den sonra Bazzite ve Nobara geldi sırayla. Gerekli ayarları yaptığım halde CachyOS hayal kırıklığı oldu, en kötü sonuçları verdi.
Ethem Efe
Üstün
Ne anlamda üzdü CachyOS sizi?Bugüne kadar CachyOS, Bazzite ve Nobara kullandım. Dual Boot olarak çok bir fark görmedim. Windows 11 bunlardan daha iyi performans verdi. Windows 11'den sonra Bazzite ve Nobara geldi sırayla. Gerekli ayarları yaptığım halde CachyOS hayal kırıklığı oldu, en kötü sonuçları verdi.
Xasthur
Yetkin
Hem Cachy, hem Bazzite kullandım. Bazzite oyun performansı daha iyi olmasına rağmen, her ikisi de Windows 11'de aldığım oyun performansını geçemedi. Hatta çok geride kaldığı oyunlar oldu. Günlük kullanım için hafif ve stabil olsa da çıkardığı sorunları çözmek Windows'a göre daha zor.
Ethem Efe
Üstün
Ben de birkaç gün önce geçtim CachyOS'e; Windows'un durmadan yaşattığı problemler, gereksiz çökme sebepleri falan artık bıkkınlık getirmişti.Hem Cachy, hem Bazzite kullandım. Bazzite oyun performansı daha iyi olmasına rağmen, her ikisi de Windows 11'de aldığım oyun performansını geçemedi. Hatta çok geride kaldığı oyunlar oldu. Günlük kullanım için hafif ve stabil olsa da çıkardığı sorunları çözmek Windows'a göre daha zor.
Genel performans, akıcılık ve kişiselleştirme olarak inanılmaz memnunum. Çok fazla oyun test etme şansım olmadı, CS2 performansı iyi, hatta Windows 11'e göre bir tık daha iyi sanırım. Ancak hassasiyet ile ilgili birtakım problemler yaşıyorum. Onları da çözersem mükemmel olacak.
Şahsen memnun sayılırım şu ana kadar; hata çıkınca çözmesi zevkli oluyor, bir şeyler öğrenmiş oluyorum biraz.