Emirr

Başarılı
Herkese merhaba. Steam'de rozet işlemek için kartlara ihtiyacım var. Kartlar Steam pazarında sürüyle satılıyor tabii ama Steam dışında alabileceğim herhangi bir yer var mı? Bunu istememin sebebi kartları almak için Steam'e bakiye yüklemek gerekiyor, gidip de 5 dolar yüklemek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba. Steam'de rozet işlemek için kartlara ihtiyacım var. Kartlar Steam pazarında sürüyle satılıyor tabii ama Steam dışında alabileceğim herhangi bir yer var mı? Bunu istememin sebebi kartları almak için Steam'e bakiye yüklemek gerekiyor, gidip de 5 dolar yüklemek istemiyorum.
CS oynuyorsanız haftalık drop parasıyla alabilirsiniz.

Steam kullanıcılarından takas yoluyla direkt alabilir, ilan sitelerinde bu tarz ilanlara bakabilirsin fakat güvenilir mi? Tartışılır. Puan satın alıp mevsimsel Rozet Sisteminde ilerlemek daha mantıklı geliyor.

Oncelikle Steam'e para mi yuklemek istemiyorsunuz 5 dolar mi yuklemek istemiyorsunuz, dilerseniz istediginiz sepette bir oyun alip cuzdana iade saglayabilirsiniz.
Kartların tanesi ortalama 10 cent 5 tane falan alsam ortalama 50 cent olacak. Sadece o kadar para atayım istiyorum. Oyunun iadesini yaptıktan sonra para bankaya gelmiyor mu?
Steam kullanıcılarından takas yoluyla direkt alabilir, ilan sitelerinde bu tarz ilanlara bakabilirsin fakat güvenilir mi? Tartışılır. Puan satın alıp mevsimsel Rozet Sisteminde ilerlemek daha mantıklı geliyor.
Mevsimsel rozet sistemi nedir hocam? Biraz daha açabilir misiniz?

Ha şimdi gördüm hocam. Sanırım 1k puan harcasam 1 level atlıyorum yanlış anlamadıysam.