Makaleler
65
SetShowcaseConfig(2, 0, 1, {appid: 1174180})

Burada sondaki 1 rakamı oyun slotunu temsil eder.

0 yazarsanız 1. slot
1 yazarsanız 2. slot
2 yazarsanız 3. slot
3 yazarsanız 4. slot

Şeklinde devam etmektedir. "appid"ye istediğiniz oyunun ID'sini yazarak ekleyebilirsiniz.

Bu kodu tarayıcınızda Steam'e girip profili düzenleden vitrin yöneticisine, oradan vitrine sağ tıklayıp konsolu açarak orada kullanacaksınız.

1785962831666.webp

SetShowcaseConfig(2, 0, 1, {appid: 1174180})

Burada sondaki 1 rakamı oyun slotunu temsil eder.

0 yazarsanız 1. slot
1 yazarsanız 2. slot
2 yazarsanız 3. slot
3 yazarsanız 4. slot

Şeklinde devam etmektedir. "appid"ye istediğiniz oyunun ID'sini yazarak ekleyebilirsiniz.

Bu kodu tarayıcınızda Steam'e girip profili düzenleden vitrin yöneticisine, oradan vitrine sağ tıklayıp konsolu açarak orada kullanacaksınız.

Eki Görüntüle 271489

Güvenli mi? Steam'in açıklarından yararlanmak yasaklanmaya sebep olabilir diye biliyorum.

Zaten istediğin oyunu profil ayarları kısmından ekleyebiliyoruz ki hocam yoksa ben mi yanlış biliyorum?

Pardon, bu sahip olunmayan oyunları ekliyormuş yeni farkettim :)

Kim, neden böyle bir şeyle uğraşmak istesin, tam olarak anlayamadım.
Siz uğraşmayabilirsiniz. Profil yapanlar uğraşır. :)

Güvenli mi? Steam'in açıklarından yararlanmak yasaklanmaya sebep olabilir diye biliyorum.
Hiçbir şey olmaz.

Mesela bu sadece profilde mi gösteriyor?
Sadece vitrinde.

Rastgele oyunlari koymak insanlara garip gelmis gibi duruyor ama millet bir ara appid kismina 753 yazip Steam'i koyuyordu. Hatta favori oyununa Steam'i koyup saat kasmakta olan birisine bile denk gelmistim.

Boyle bir madde var ama en basitinden milyonlarca insan yillardan beri var olan cizim boyunu uzatan in-browser konsol kodu kullanarak artwork (cizim) yayinladi ve hala da yayinliyor. Tutup da bu madde yuzunden onca hesabi yasaklayacaklarini hic sanmiyorum. Basarim hilesi yapanlar bile cok goze batip ust uste sikayet edilmedigi surece umursanmiyor, ki konu sahibinin attigi tarzda seyler baska oyunculara karsi avantaj saglayan seyler de degiller.