Aklıma şunlar geldi hocam:
-Hollow Knight,
-Titan Souls,
-Buckshot Roulette,
-Ultrakill;
-Doom Serisi (2016+);
-Portal Serisi,
-Half Life Serisi,
-Assassins Creed Serisi.

Yaklaşık yarım saat falan oynamışımdır. Arkadaşlarımın ayak işlerini yapmıştım o sürede de. Yarım saat sadece koşarak ve taş toplayarak geçti bu yüzden keyif alamadım. Şuan da başka arkadaşlarım oynuyor aktif olarak oyunu alıp bir şans daha vermeyi düşünmüştüm.

Bazı sunuculara girerken indirilen şeylerden dolayı virüs yediğini söyleyenler gördüm bu olay gerçek mi ?

Aklıma şunlar geldi hocam:
-Hollow Knight,
-Titan Souls,
-Buckshot Roulette,
-Ultrakill;
-Doom Serisi (2016+);
-Portal Serisi,
-Half Life Serisi,
-Assassins Creed Serisi.
Assassins Creed serisinde çok eski oyunları oynamıştım hiçbirini bitirmedim. Aklımda Origins ve sonrasında çıkanları oynamak vardı, hangi sırayla oynamam gerekiyor.

Sıkılmazsın. Esasında zaten solo daha keyifli bence.

Buradan da bakabilirsin, fikir edinmek açısından iyi olur:

Bu listede elbet ilgimi çeken çıkar diye düşünüyorum :D

Aklıma gelen bazı oyun & oyun serileri şu şekilde:

-Black Myth: Wukong
-Lies of P
-Sekiro: Shadows Die Twice
-Elden Ring
-Resident Evil serisi
-Devil May Cry serisi
-Ratchet & Clank
-Prince of Persia serisi
-Days Gone
-007 First Light
-Demon's Souls
-Ghosts of Tshusima & Ghost of Yotei
-Cry of Fear
-Max Payne serisi
-Little Nightmares serisi
-Soldier of Fortune
-Clair Obscur: Expedition 33
-Beyond Two Souls
-Detroit Become Human
-Heavy Rain
-Sunset Overdrive
-Silent Hill serisi
-Reboot DOOM serisi
-Reboot Wolfenstein serisi
Ghosts of Tshusima oynadım sıkılsam da bitirmeyi başardım. Bunlara da bir göz atacağım

Yaklaşık yarım saat falan oynamışımdır. Arkadaşlarımın ayak işlerini yapmıştım o sürede de. Yarım saat sadece koşarak ve taş toplayarak geçti bu yüzden keyif alamadım. Şuan da başka arkadaşlarım oynuyor aktif olarak oyunu alıp bir şans daha vermeyi düşünmüştüm.

Bazı sunuculara girerken indirilen şeylerden dolayı virüs yediğini söyleyenler gördüm bu olay gerçek mi ?
Ben henüz öyle bir virüs olayıyla karşılaşmadım. Rust zaten bir girdiniz mi saatlerce oynatan bir oyun; tek başınıza da oynayabilirsiniz ama arkadaş ortamıyla çok daha iyi olur.

Ben henüz öyle bir virüs olayıyla karşılaşmadım. Rust zaten bir girdiniz mi saatlerce oynatan bir oyun; tek başınıza da oynayabilirsiniz ama arkadaş ortamıyla çok daha iyi olur.
Bu ara baya oynuyor arkadaşlarım, onlarla bir şans daha verebilirim. Loot kasma gelişme kısmı beni biraz sıkar ama sonrasında PVP kısmı sarabilir.

Assassins Creed serisinde çok eski oyunları oynamıştım hiçbirini bitirmedim. Aklımda Origins ve sonrasında çıkanları oynamak vardı, hangi sırayla oynamam gerekiyor.
Buyrun hocam. "Mekaniklerin eski kalmaması için genellikle çıkış sırası önerilirken, tarihsel akışı takip etmek için kronolojik sıra tercih edilir."

Hikaye sırası: Assassin's Creed hikayeye göre oynama sırası nedir?
Edit: AC Shadows, AC Revelations ile AC IV: Black Flag arasında.

Çıkış Sırası:
Assassin's Creed (2007)
Assassin's Creed II (2009)
Assassin's Creed: Brotherhood (2010)
Assassin's Creed: Revelations (2011)
Assassin's Creed III (2012)
Assassin's Creed IV: Black Flag (2013)
Assassin's Creed: Rogue (2014)
Assassin's Creed: Unity (2014)
Assassin's Creed: Syndicate (2015)
Assassin's Creed: Origins (2017)
Assassin's Creed: Odyssey (2018)