Tavsiyem su olur senin icin. Cipli bir tane PS2 aliyorsun. Ardindan hit olan oyunlarin korsan CD'lerini topluyorsun. TV'ne baglayip oynuyorsun. Eski PES serileri olsun, Smackdown olsun. Bunlari oynayinca gelen nostalji hissi degisik bir deneyim sunuyor. Deneyebilirsin. Cok merakin varsa CD'leri orijinal olarakta alabilirsin.

İlginizi çeken kaliteli oyunlar seçerseniz ve sabretmeye zorlarsanız yüksek ihtimal zevk alırsınız. Çoğu oyunda ben de yaşıyordum ama MGS Delta, TLOU 2 vs. baya severek oynamıştım.

Oyundan oyuna değişen bir durum bu. Online oyun sıkıcı gelebilir. Ama hikayeli oyun oynarsın eğlenceli gelir.

Değil. Sadece dopamin reseptörlerin körelmiş. Bir süre oyunlardan uzak dur farklı şeyler yap gördüğün sevdiğin bir oyunu oynadığında tekrar haz almaya devam edeceksin.

PC oynamak keyif için değil vakit geçirmek için gibi geliyor artık. Ben eski oynadığım oyunları şimdi yükledim ama oynayamıyorum. Arkadaşlarla online dışında o da istersem sarıyor. Yeni PC oyunlarının tekrara düşmesi artık oyundan aldığım keyfi de bitirdi maalesef. Son zamanlarda baya sıkıcı oldu bu durum.