Detaylar
Kim cevapladı?Öküz 62
Başarılı
Büyüseler öyle konu açmazlar kaldı ki mevzunun büyümeyle alakası yok. Sorumluluk bindiği zaman omuzlara oyunlara vakit ayıramıyorsun. Oyun dediğin aslında bir eylem öyle 1-2 saat boş vakitte oynayım dersen hangi hikayeli oyundan zevk alırsın? Yaşı ilerleyenler oyun oynamıyor muhabbeti de bana saçma geliyor.
Büyüseler öyle konu açmazlar kaldı ki mevzunun büyümeyle alakası yok. Sorumluluk bindiği zaman omuzlara oyunlara vakit ayıramıyorsun. Oyun dediğin aslında bir eylem öyle 1-2 saat boş vakitte oynayayım dersen hangi hikayeli oyundan zevk alırsın? Yaşı ilerleyenler oyun oynamıyor muhabbeti de bana saçma geliyor.
Vakti var, oyun var ama oyunu açasım gelmiyor diyorlar. Kendini niye oynamak için zorlayasın ki? İnsan istediği için oyun oynar istemiyorsan oynamak zorunda değilsin.
Oyun oynamak yerine müzik dinleyin, Opeth müthiş bir grup, öneririm. Takılmalık oyunlara geçip arkaya müzik açıp oyunun sesini kısarak kendinizce atmosfer oluşturun. Odak gerektiren oyunlar belli bir zamandan sonra sıkıyor ve türe uzun bir ara vermek gerekiyor, büyük ihtimalle eskiden yeterince güçlü bir bilgisayarınız yoktu ve hayaller kurup oyun biriktirdiniz. Bilgisayarımı değiştireyim şunu oynayacağım, bunu oynayacağım diye ne kadar uzun soluklu kült oyun varsa doldurdunuz listeye ve bir noktada gına geldi. Normal. Kanser etmeyen ama saçma sapan mekanikleri olan, kafa dağıtmalık oyunlar oynayıp arkaya müzik açın. Düzelir.
- Makaleler
- 3
Oyunlara bir şey oldu ya. Şu anda çoğu oyunda sıkıntı krizleri geçirirken 10-15 yıllık oyunları tekrar mutlu mesut oynayabiliyorsam sektör çok değişmiş demektirOyunlara ya da size bir şey olmadı korkmayın, sadece büyüdünüz.
Ben basit adamım, iyi yazılmış karakterler, güzel kurgulanmış sahnelerle destekli sağlam bir hikaye sunumu istiyorum o kadar.
Miles Upshur 2
Üstün
Rahatsız oluyorsanız konuya bakmayabilirsiniz. Herkesin kendi düşünceleri ve kendi fikirleri var. Moderatör bu duruma karşı çıkmadıysa bu konunun açılıp açılmayacağının hesabını sormak size düşmez. Techolay Önerileri kısmından önerinizi iletirsiniz yönetim ona göre tavır sergiler burdan sitem etmeniz hiçbir işe yaramadığı gibi sadece problem yaratır.Büyümüş olabilirsiniz mesela? Her gün mutlaka bu konular açılıyor. Hepinizin derdi aynıysa bir konu altında toplanın konuşun. Oyunlara ya da size bir şey olmadı korkmayın, sadece büyüdünüz.
@Miles Upshur, kesinlikle katılıyorum.
Herkes istediği konuyu açabilir ve istediği soruyu sorabilir. Bu noktada ki konular onaylanıyorsa herhangi bir problem teşkil etmez zaten. Lâkin insanların açtığı konuya "saçmalık" derseniz hem saygı duymuyorsunuz demektir hem de iki üye arasında gerginliğe sebebiyettir.
Herkes istediği konuyu açabilir ve istediği soruyu sorabilir. Bu noktada ki konular onaylanıyorsa herhangi bir problem teşkil etmez zaten. Lâkin insanların açtığı konuya "saçmalık" derseniz hem saygı duymuyorsunuz demektir hem de iki üye arasında gerginliğe sebebiyettir.
Rahatsız oluyorsanız konuya bakmayabilirsiniz. Herkesin kendi düşünceleri ve kendi fikirleri var. Moderatör bu duruma karşı çıkmadıysa bu konunun açılıp açılmayacağının hesabını sormak size düşmez. Techolay Önerileri kısmından önerinizi iletirsiniz yönetim ona göre tavır sergiler buradan sitem etmeniz hiçbir işe yaramadığı gibi sadece problem yaratır.
Birine bakmasam altında başka başka şekilde sürülmüş alternatifleri çıkıyor. İnsan bıkıyor. Aynı sorundan muzdaripseniz bir konu altında toplanıp konuşabilirsiniz.
@Miles Upshur, kesinlikle katılıyorum.
Üst üste aynı konu için bir sürü farklı konu oluşturmak saçmalıktan ibaret.
@16787, bu noktada sizi tam olarak ne rahatsız ediyor anlamadım?
1. oyun oynamak istemiyorsan biz sana bir şey yapamayız. İnsan niye kendini oyun oynamak için zorlar ki?
2. herkes niye ayrı ayrı konu açıp aynı şeyleri sıfırdan konuşma ihtiyacı duyuyor?