@16787, sizin ne konuda şikayetçi olduğunuzu anladım zaten. Anlamadığım şey bunu yapanlar için ne diye rahatsızlık duyuyorsunuz? Sizi etkiliyor mu?

Fikir alışverişi yapmak istiyordur Bir nevi sosyalleşme kötü bir şey yok ki

Sosyalleşmek tabii ki güzel bir şey. Fakat aynı konudan varken ne diye ayrı bir konu oluşturuyorlar? Açılmış olan konuda sosyalleşemiyorlar mı?

@16787, sizin ne konuda şikayetçi olduğunuzu anladım zaten. Anlamadığım şey bunu yapanlar için ne diye rahatsızlık duyuyorsunuz? Sizi etkiliyor mu?

Etkiliyor, ne konular açılmış diye bakıyorum. Alt alta aynı saçma konuları doldurmuşlar. Zaman kaybı.

Sosyalleşmek tabii ki güzel bir şey. Fakat aynı konudan varken ne diye ayrı bir konu oluşturuyorlar? Açılmış olan konuda sosyalleşemiyorlar mı?

Etkiliyor, ne konular açılmış diye bakıyorum. Alt alta aynı saçma konuları doldurmuşlar. Zaman kaybı.
Burada akış hızlı bir şekilde yenileniyor. O konunun anda açılıp açılmadığını nereden bilecek insan? Diyeceksin ki, arama bölümü niye var, arasın. Ama gözden kaçırdığın şu: Forum kültüründe gidip de eski konuya bakılmaz forum kültürünün geleneği gibi bir şey siz rahatsız oluyorsanız, pas geçebilirsiniz.