Çatal

Uzman
Windows'tan bıktığım için Linux'a geçmek istedim bu bir aylık süreçte pop_os! Mint Zorin OS Fedora Nobara Kubuntu kullandım ama sistemde hata almaktan bıktım pop_os! Kullanırken shop uygulaması çöküp durması Fedora sistemimin çökmesi Mint'te AMD yazılım yüklenmesi Zorin OS'da driver sorunları yaşadım gündelik kullanım ve oyun oynamak ve özelleştirmek için aradığım dağıtım bulmak zor yardım ederseniz sevnirim.

Windows'tan bıktığım için Linux'a geçmek istedim bu bir aylık süreçte pop_os! Mint Zorin OS Fedora Nobara Kubuntu kullandım ama sistemde hata almaktan bıktım pop_os! Kullanırken shop uygulaması çöküp durması Fedora sistemimin çökmesi Mint'te AMD yazılım yüklenmesi Zorin OS'da driver sorunları yaşadım gündelik kullanım ve oyun oynamak ve özelleştirmek için aradığım dağıtım bulmak zor yardım ederseniz sevnirim.
OpenSUSE Tavsiye edebilirim hocam.

Fedora XFCE Spin kullanabilirsin, GNOME'a göre nispeten daha stabil.

Manjaro XFCE önerebilirim, ama sorunsuz çalışacağının kesinlikle garantisini veremem sonuç olarak Arch Linux tabanlı bir dağıtım.
(Arch Linux yazılımlarının hatalı çıkabilme ihtimali en yüksek dağıtım.)

Oyun oynamayı her dağıtımda yapabilirsin, Ubuntu, Arch, Debian veya Fedora. Eğer performans konusunda endişen varsa XFCE masaüstü ortamını kullanan dağıtımlara yönel. Debian XFCE de kullanabilirsin. Ama Debian yeni başlayanlar için pek önerilmez.