Ozi2658

Becerikli
Arkadaşlar kendime güzel bir PC topladım oyun oynamak için fakat açıp oyun oynayamıyorum. Kendimi hikayesine kaptıramıyorum. Çok oyun denedim (GoW 2018, TLOU Part 2, RDR2 falan) ama nedense açıp 15 dakika oynadıktan sonra sıkılıyorum. Siz oyunlarınızı nasıl oynuyorsunuz? PC'yi açıp YouTube'da video izleyip Google'da gezinip kapatıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon kullanmayı azalt, paso reels kaydırmaktan oluyor bu beynin dopamin reseptörlerini yakmışsın, kendine uzun vadeli misyonlar görevler tanımla, örneğin RDR2'de şu kadar NPC ile konuşacağım, şuraya kadar at süreceğim, şu tepenin ekran görüntüsünü alacağım diye kendine küçük görevler koy, Minecraft oynarken çok işime yarıyordu. Bu bir şeylere uzun uzun katlanabilme meselesi de okula başladıktan sonra düzeldi bende. Kitap okumaya başladım, film izleyebilmeye başladım.

kendine uzun vadeli misyonlar görevler tanımla, örneğin RDR2'de şu kadar NPC ile konuşacağım, şuraya kadar at süreceğim, şu tepenin ekran görüntüsünü alacağım diye kendine küçük görevler koy
Ama bunlar da o reseptörleri tatmin etmek için yapılan şeyler. Sadece daha süreyi arttırmışsın. Zaten odaklanamayan birine görev icabında zorunluluk aşılamak daha da nefret ettirir. :)

Arkadaşlar kendime güzel bir PC topladım
Bundan önce oyunculuğun nasıldı? Sık sık oyun oynar mıydın? Cevabına göre seninle aynı sorunu çözmüş biri olarak kendimde işe yaramış bir yöntemi sunabilirim.

Baldurs Gate 3 gibi bir oyunu indir reseptörlerin mutasyon geçirsin :LOL: Kafayı yedirtti bana 3.Kez Drow elfi olarka başlıyorum.

Arkadaşlar kendime güzel bir PC topladım oyun oynamak için fakat açıp oyun oynayamıyorum. Kendimi hikayesine kaptıramıyorum. Çok oyun denedim (GoW 2018, TLOU Part 2, RDR2 falan) ama nedense açıp 15 dakika oynadıktan sonra sıkılıyorum. Siz oyunlarınızı nasıl oynuyorsunuz? PC'yi açıp YouTube'da video izleyip Google'da gezinip kapatıyorum.
Bana da aynısı oluyor FC26 ve Fortnite için tayfa aldım diye onlarda xp ve para felan kasıyorum onun dışında oyun girme gibi bir isteğim olmuyor. Çözümü olmaz gibi ama artık yavaş yavaş gaming işi bitiyor. Zamanında 2-3 kere bitirdiğim witcher 3 ü geçen sene gaza gelip yükledim fakat 1 kere bile açıp oynayamadım ve bunun gibi bir sürü oyun daha var...

Ama bunlar da o reseptörleri tatmin etmek için yapılan şeyler. Sadece daha süreyi arttırmışsın. Zaten odaklanamayan birine görev icabında zorunluluk aşılamak daha da nefret ettirir. :)

Bundan önce oyunculuğun nasıldı? Sık sık oyun oynar mıydın? Cevabına göre seninle aynı sorunu çözmüş biri olarak kendimde işe yaramış bir yöntemi sunabilirim.

Hocam bundan önce elime Xbox Series X PS 5 Pro geçti ikisi de bir yakınımındı ve Xbox X de 5-6 tane oyun PS 5 Pro da da TLOU part 1'i bitirmiştim. Bitirebilme sebebimde o cihazlarda sadece oyun oynayabilmemdi. PC'yi açınca YouTube'a falan da girebildiğim için oyuna pek sıra gelmiyor. Ama bende oyun oynayıp o dünyanın içine girmek istiyorum.

Telefon kullanmayı azalt, paso Reels kaydırmaktan oluyor bu beynin dopamin reseptörlerini yakmışsın, kendine uzun vadeli misyonlar görevler tanımla, örneğin RDR2'de şu kadar NPC ile konuşacağım, şuraya kadar at süreceğim, şu tepenin ekran görüntüsünü alacağım diye kendine küçük görevler koy, Minecraft oynarken çok işime yarıyordu. Bu bir şeylere uzun uzun katlanabilme meselesi de okula başladıktan sonra düzeldi bende. Kitap okumaya başladım, film izleyebilmeye başladım.

Hocam haklısınız Reels tarzı kısa videolar izlemekten katlanamıyorum. Belki kendimi zorlayıp 1 saat otursam yüksek ihtimal devamı gelecektir oyun oynama isteğimin. Bugün The Last of Us Part II'ye kaldığım yerden devam etmeyi planlıyorum zaten ekstra bir işim yok tüm gün evdeyim.

Belki de multiplayer online oyunlara ihtiyacın vardır. DbD, R6, BF1, SW BF2 falan oynarken kahvemi bile yudumlamayı unutabiliyorum. Hikayeli oyunlar için dediğinin aynısı bana da oluyor. Demek ki çok da görev adamı değilsin. Tarz değişikliği lazım. @Ozi2658

Belki de multiplayer online oyunlara ihtiyacın vardır. DBD, R6, BF1, SW BF2 falan oynarken kahvemi bile yudumlamayı unutabiliyorum. Hikayeli oyunlar için dediğinin aynısı bana da oluyor. Demek ki çok da görev adamı değilsin. Tarz değişikliği lazım. @Ozi2658

Hocam zaten PC'yi aldığımdan beri tek oynadığım oyun DBD idi. DBD'yi yaklaşık 5 senedir oynadığım için sıkılmaya başladım. Belki R6 başlayabilirim eskiden oynadığım zaman sevdiğim bir oyundu.

Hocam zaten PC'yi aldığımdan beri tek oynadığım oyun DBD idi. DBD'yi yaklaşık 5 senedir oynadığım için sıkılmaya başladım. Belki R6 başlayabilirim eskiden oynadığım zaman sevdiğim bir oyundu.
R6'yı ben PC kaynaklı bırakmıştım, şimdilerde de hileler falan derken bir tık bozulmuş oyun. BF1, SW BF2 daha iyi olur. SW BF2'de de hileler var ama rahatsız etmiyor. Starwars evrenine ilgin varsa bayılırsın.