Dostlar dediklerinizle aynı fikirdeyim. Oyun indirimlerini takip edip alıyordum da fakat şu an o oynama cesareti kendimde bulamıyorum. Neden sıkıyor oyunlar artık ne yapmamız gerekiyor oyunlardan keyif alabilmek için? Beni sadece FIFA idare ediyor 2 senedir? Sene boyunca oynayıp bıkmadığım tek oyun diyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar dediklerinizle aynı fikirdeyim. Oyun indirimlerini takip edip alıyordum da fakat şu an o oynama cesareti kendimde bulamıyorum. Neden sıkıyor oyunlar artık ne yapmamız gerekiyor oyunlardan keyif alabilmek için? Beni sadece FIFA idare ediyor 2 senedir? Sene boyunca oynayıp bıkmadığım tek oyun diyebilirim.

Ben de şu sıralar Payday 2'ye sardım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hiç sıkılmıyorum veya üşenmiyorum aksine açgözlü gibi aynı anda bir sürü oyun oynuyorum. Bilmiyorum belki oynadığım türlerden kaynaklı da olabilir.

Bazen bazi oyunlar fazla zahmetli geldiginde, evet. Su siralar direksiyon seti aldigim icin daha cok arcade racing oyunlari oynuyorum. Hem zahmetli degil, hem de beynimi kapatip relax bi sekilde ortalikta gezebiliyorum. Ama hikayeli oyunlara girdigimde cogu zaman cok zahmetli geliyor, diyorum ki kim ugrasacak. Cikiyorum genelde.