Cok fazla.

Universite sinavindan sonra yeni guzel bir bilgisayar alir, rahat rahat oyun oynar takilirim diye sinava bile bir motivasyonla girmistim. Para falan biriktiriyor, Papara hesabina yatirip asina oldugum veya yeni cikan begenilmis oyunlari aliyordum. Oyun oynamasam da piyasayi takip ediyor, o sekilde bile oyun cekiyordum hesaba. 300+ oyun olmustu artik ama oyunlarin hicbiri sacma sapan denilebilecek, indirimle 1 dolarin altina dusen tipteki oyunlar degildi. BF serisi, Metro, CP2077, GTA'ler, RDR2, Dying Light, falan filan, boyle bilindik oyunlardi.

Nolduysa universiteye gectigim ilk sene icerisinde butun o atesin benzini yok oldu gitti. Insanin degismesinin de oyunlara olan bakis acisinin degismesinde etkisi var tabii. Okulu bitirdim, hala tik yok. Gecen senenin sonuna kadar oynadigim bir CS:Source, bir de CS2 kalmisti. Source'u Rus admin efendiler kendi aralarinda eglenemiyormus diye sunucularindan haksiz yere bir saat ban atarak sutladiklari icin sildim. CS2'nin de hilesi suyu buyu bahane oldu, onu da biraktim.

Su an ilgili oldugum donemin revactaki oyunlari ile ilgili bir seyler hatirliyorum ama guncel piyasadakilerden haberim yok. Gecen bir arkadas laf arasinda "biz ofisteki kizlarla Peak oynuyoruz sariyor" tarzi bir cumle kurmadan once Peak diye bir oyunun ciktigindan haberim yoktu mesela.

Kisacasi su an hicbir oyun icin verecegim zamana degecegini dusunmuyorum. CS2 sag olsun online cekismeye sahip oyunlarin cogu "acaba karsidakinde bir seyler mi var" diye surekli bir kusku yaratiyor. Offline olanlarda da oynayacagimi zamaninda oynadim, "simdi kim bir oyuna baslar, bir oyuna baslayip merakla devamini getirirken gormuyorum kendimi, yerine yapacak daha farkli seylerim var" diye bahane buluyorum.

Oynama hevesi kaçıyor, bildiğin açasım gelmiyor. Yüksek FPS ile oynabilsem keşke. Oyuna 165 fps desteği gelecek ve geldiğinde muhtemelen silerim.

Son zamanlarda bırak oyun oynamayı yataktan kalkmaya üşenir oldum, bir spor salonuna yazılsam iyi çözüm olacak aslında.

Yok abi gün geçtikçe PC başında oyun oynayamama başladı bende sadece günlük 2-3 maç FC25 sezon. Arkadaşlarla Co-op oyun aldık bir sürü hiçbirine başlayamadım ben. Artık hayattan mı keyif almıyorum yoksa gelecek kaygılarım mı oyundan soğuttu anlayamıyorum. Eskiden iş sonrası günün stresini atmak için oynadığım oyundan artık bir gram keyif almıyorum yapamıyorum da.