mehmetmecit

Çalışkan
oyun oynarken beklenmedik bir sistem arızası ile varsayılan ayarlar geri yüklendi diyor ve ekran siyah oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
oyun oynarken beklenmedik bir sistem arızası ile varsayılan ayarlar geri yüklendi diyor ve ekran siyah oluyor.
Oyun oynarken aniden PC'nizin kapanması ve "varsayılan ayarlar geri yüklendi" hatasıyla karşılaşmanız, çeşitli sorunlardan kaynaklanıyor olabilir. İşte olası bazı nedenler:

1. Donanım Sorunları: Aşırı ısınma, güç kaynağı arızası veya bellek (RAM) sorunları bu tür arızalara yol açabilir.

2. Sürücü Problemleri: Ekran kartı veya diğer donanım sürücülerinin güncel olmaması, uyumsuzluk yaratabilir.

3. Yazılım Çakışmaları: Oyun veya işletim sistemi ile diğer yazılımlar arasında bir çakışma olabilir.

4. Virüs veya Kötü Amaçlı Yazılım: Bilgisayarınıza bulaşan bir virüs de sistemin aniden kapanmasına neden olabilir.

5. İşletim Sistemi Hataları: İşletim sisteminizde bozulmalar veya hatalı güncellemeler olabilir.

Bu durumu düzeltmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

• Donanımınızı kontrol edin, özellikle sıcaklıkları izleyin.
  • Tüm sürücülerinizi güncelleyin.
  • Bilgisayarınızı bir antivirüs taraması ile kontrol edin.
  • Sistem geri yükleme noktası kullanarak bilgisayarınızı daha önceki bir tarihe döndürmeyi deneyin.

Bu önerileri dikkate alarak sorununuzu çözebilirsiniz.