Benkogambit
Başarılı
The elder scrolls V: Skyrim
Red Dead Redemption 2 ve The Last of Us Part 2. Hangisi daha iyi karar veremiyorum. Ancak hani böyle normalde RDR2 oynadıktan sonra başka hiçbir oyun sarmaz, gözüne kötü gelir ya. TLOU Part 2 kesinlikle diğer oyunlar gibi değil. Asla RDR2'den sonra eksiklik hissetmezsin. Hatta daha çok eğlenme ihtimali bile var.
The Last of Us Part 1 o kadar da iyi değil ama. Zaten yalandan remake yapmışlar, tek yaptıkları grafikleri yenilemek. Baktığın zaman Part 1 teknik açıdan 2013 oyunu. O yüzden bayabiliyor. Ancak The Last of Us Part 2 taş gibi bir oyun.
Red Dead Redemption 2 ve The Last of Us part 2. hangisi daha iyi karar veremiyorum. Ancak hani böyle normalde RDR2 oynadıktan sonra başka hiçbir oyun sarmaz, gözüne kötü gelir ya. The Last of Us Part II kesinlikle diğer oyunlar gibi değil. Asla RDR2'den sonra eksiklik hissetmezsin. Hatta daha çok eğlenme ihtimali bile var.
The Last of Us Part 1 o kadar da iyi değil ama. Zaten yalandan remake yapmışlar, tek yaptıkları grafikleri yenilemek. Baktığın zaman part 1 teknik açıdan 2013 oyunu. O yüzden bayabiliyor. Ancak The Last of Us part 2 taş gibi bir oyun.
Açıkçası ben hikayeye de bayıldım. Hatta "Abartıyorsun" diyebilirsiniz ancak şimdiye kadar oynadığım en iyi hikayeli oyun olabilir. Neil Cuckmann'ın saçmalıklarını, Woke akımı falan bunlardan ben de hoşlanmasam da düşünmüyorum pek. Oyunuma bakıyorum ve akıyorum.Hikayeyi çıkarınca bütün içtenliğimle katılıyorum.