Bana göre en iyi oyun The Witcher 3: Wild Hunt olabilir. İlk olarak Witcher 1 ile başlamıştım, o zaman seriyi tanımıyordum ve oyunlarla yavaş yavaş tanışıyordum. Serinin 1 ve 2. oyunlarını bitirip 3. oyuna geçmiştim. Bayağı etkilenmiştim; grafiklerini, hikayesini, her şeyini çok sevmiştim. Ama şimdi o kadar iyi gelmiyor gibi, çünkü çok fazla oyun oynayınca hangisinin gerçekten iyi olduğunu daha iyi anlıyorsun. Yine de The Witcher 3 gibi etki bırakan başka bir oyun olmadı şu ana kadar, bu yüzden tercihim The Witcher 3: Wild Hunt olacak.

monster blood GIF

Genel değerlendirirsek RDR2 en iyisi. Gerek açık dünyası olsun gerek yapay zekası olsun 10 numara. Hikaye sunumu, atmosfer, animasyon, oynanış, detay seviyesi, yan görev, ana görev, müzikler, ses, vuruş hissi, grafik ve içi dolu karakterleriyle baş yapıt seviyesinde. Her alanda en iyisi değil ama, tüm alanlarda en iyi oyunlardan birisi.

Benim yaşım 28, çok oyun oynadım ama insan eskiye gitmeden yapamıyor. PlayStation 1 konsolunda en iyi grafiklere sahip oyun serisi olan crash bandicoot derdim.

Çocukluğumuzda bizleri harika dünyasına kitleyen ve o dönem sıra dışı grafikleri ile bizleri büyüleyen bu oyun halen birçok kesim tarafından sevilir.