H Haddizat Çalışkan Katılım 5 Ağustos 2025 Mesajlar 15 Beğeniler 5 8 Ağustos 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, Oyun oynarken birden ekran pikseli değişiyor. Çizgi çizgi oluyor. Neden kaynaklı olabilir? Ekran kartı güncel, her şey güncel. Yeniden başlattığımda bazen ekranın üst kısmında siyah çizgiler hızlı bir şekilde kapanıp açılıyor. Sürprizbozan: Görseller Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2025
Merhaba arkadaşlar, Oyun oynarken birden ekran pikseli değişiyor. Çizgi çizgi oluyor. Neden kaynaklı olabilir? Ekran kartı güncel, her şey güncel. Yeniden başlattığımda bazen ekranın üst kısmında siyah çizgiler hızlı bir şekilde kapanıp açılıyor. Sürprizbozan: Görseller
OzanDemirci Gelişen Katılım 4 Ağustos 2025 Mesajlar 3 Beğeniler 1 8 Ağustos 2025 #2 Ekran karti modeliniz nedir? DDU ile driverini temizleyip bastan kurmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS H Haddizat Çalışkan Katılım 5 Ağustos 2025 Mesajlar 15 Beğeniler 5 8 Ağustos 2025 #3 4060, sildim tekrar kurdum. Hala aynı fotmat attım. Yine aynı. Konu aktif +1 Son düzenleme: 11 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi