Dostlar merhaba, 2 yıl sonra üniversitede okumak istediğim bölüm İngilizce. Bunun için şimdiden İngilizce öğrenmeye başlamak istiyorum. RDR 2 ve GTA 5 gibi hikayeli oyun oynamam az bir şeyde olsa İngilizce öğrenmemde işe yarar mı ve oynarken nelere dikkat etmeliyim?

Tüm ingilizcemi oyun oynayarak öğrendim, sağlık sorunlarımdan ötürü okula gitmedim 7-8 yıl boyunca. Ve acayip akıcı şekilde İngilizce konuşup anlayabiliyorum şu an. Aktif olarak popüler yabancı roleplay serverında 2000 saatim var. (perpheads)

Dostlar merhaba, 2 yıl sonra üniversitede okumak istediğim bölüm İngilizce. Bunun için şimdiden İngilizce öğrenmeye başlamak istiyorum. RDR 2 ve GTA 5 gibi hikayeli oyun oynamam az bir şeyde olsa İngilizce öğrenmemde işe yarar mı ve oynarken nelere dikkat etmeliyim?

Ben ingilizcemi küçüklüğümden beri oyunlar ile öğrendim okul hayatımda hiç İngilizce dersine çalışmadım ve hep yüksek notlar aldım katkısı çok var.

Üniversitede okumak istediğin bölüm İngilizce, derslerin İngilizce olacak, okuman gereken ders kitapların İngilizce olacak. O yüzden reading'ini geliştirmen şart. Bunun için de hikaye kitapları okumalısın.