Detaylar
Kim cevapladı?O daha garipmiş.Zevk almamasına rağmen oyun oynayan insanlar da var garip bir şekilde![]()
Oynama isteğin yoksa oynamazsın bi süre sonra istersin banada öyle oluyor.Oyun oynayasım gelmiyor derken şöyle, oyunu açıp oynarsam zevk alıyorum ama açasım gelmiyor. Sizce niye? Aslında oyun oynamayı da çok severim ama işte elim o ikona gitmiyor, neden sizce?
Oynama isteğin yoksa oynamazsın bir süre sonra istersin bana da öyle oluyor.
Hocam bu kadar da sürmemeli bence oyunlar taş gibi PC'de 4 PS exclusive + GTA V var.
Bilmiyorum bende 1-2 günlüğüne oluyor bu istemsizlik.Hocam bu kadar da sürmemeli bence oyunlar taş gibi PC'de 4 PS exclusive + GTA V var.
Yani oyunu açınca seviyorum ama açma motivasyonu yok bütün gün video izliyorum.Bilmiyorum bende 1-2 günlüğüne oluyor bu istemsizlik.
Bende de yoktu istek. Çalışmaya başladıktan sonra bir görevi yerine getirdiğim için sanırım geri geldi isteğim. Kendine hedefler koyabilirsin gün içinde. Mesela akşama kadar bitireyim şunları akşam keyif yaparım tarzı.
Belki o yüzdendir. Denenebilir.Bende de yoktu istek. Çalışmaya başladıktan sonra bir görevi yerine getirdiğim için sanırım geri geldi isteğim. Kendine hedefler koyabilirsin gün içinde. Mesela akşama kadar bitireyim şunları akşam keyif yaparım tarzı.