KS KS F fortunee Başarılı Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 1.352 Çözümler 3 Beğeniler 790 16 Mart 2026 #11 31457 dedi: Savaş oyunları seviyorsanız Call of Duty Modern Warfare serisi ve Call of Duty Black Ops 1-2 oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir platform önerin var mı? Bana platform gerekli. Üyelik falan yapıp'ta bütün serisini 1 ay 1 yıl gibi süreler oynayabileceğim.
31457 dedi: Savaş oyunları seviyorsanız Call of Duty Modern Warfare serisi ve Call of Duty Black Ops 1-2 oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir platform önerin var mı? Bana platform gerekli. Üyelik falan yapıp'ta bütün serisini 1 ay 1 yıl gibi süreler oynayabileceğim.
3 31457 Çalışkan Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 159 Çözümler 2 Beğeniler 59 16 Mart 2026 #12 fortunee dedi: Bir platform önerin var mı? Bana platform gerekli. Üyelik falan yapıp'ta bütün serisini 1 ay 1 yıl gibi süreler oynayabileceğim. Genişletmek için tıkla... Üyelik alıpta tüm seriyi oynayabilecek bir yer yok maalasef. Epic Games'de bulunmuyor Steam'den alabilirsin.
fortunee dedi: Bir platform önerin var mı? Bana platform gerekli. Üyelik falan yapıp'ta bütün serisini 1 ay 1 yıl gibi süreler oynayabileceğim. Genişletmek için tıkla... Üyelik alıpta tüm seriyi oynayabilecek bir yer yok maalasef. Epic Games'de bulunmuyor Steam'den alabilirsin.