ozaanw
Uzman
Merhaba, PUBG için Steam'de her güncelleme geldiğinde güncelleme 5-10 GB olmasına rağmen, hatta "indirme tamamlandı" yazısı görmeme rağmen, "dosyalar güncelleniyor" kısmı aşırı yavaş. Sorunu anlamak için çok uğraştım, oyunun SSD'ye kurulu olduğunu her yerden kontrol ettim ama oyun indirilirken SSD kullanımı %2 civarında, HDD kullanımı %100 civarında. Biliyorum ki bu başlı başına indirmeyi HDD'den yapıyor demek değil ama kaynak İzleyicisi'nin disk kısmından aldığım verilerde bunu kanıtlar nitelikte (ek kısmına bırakacağım). Oyun zaman zaman 500 MB/sn disk kullanımı görse de bir anda 15-20'lere düşüyor çoğunlukla. Steam bildiğiniz güncellemeyi yaparken bir yandan HDD kullanıyor. Oyunu kaç kez sildim, indirdim bir türlü çözemiyorum bunu. Steam'in kendisi SSD'de kurulu, SSD'de yer var, HDD'deki SteamLibrary kısmında "downloading" klasöründe 578080 klasörü (PUBG'nin kodu) var ama ne kadar silsem de güncelleme başlatınca oraya geri geliyor. Bu durumu çözmeme ve Steam'ın tüm indirmeyi SSD içerisinden yapmasını sağlamama yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.