enSari11 5

Üyecik
Daha yeni Hogwarts Legacy'yi bitirdim. Hikayeli oyun önerileriniz nelerdir, türü fark etmez. RDR 2, RE serisi, GoW serisini, TLOU oyunlarını oynadım. Mafia 2'ye başlasam mı diye düşünüyorum, alan için sıkıntım yok ve sistemim için de sistemim iyi, oyun önerilerinize açığım. Büyük ihtimalle Mafia 2'ye başlarım, ondan sonra tavsiyeleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha yeni Hogwarts Legacy'yi bitirdim. Hikayeli oyun önerilerinz nelerdir? Türü fark etmez. RDR 2, GoW serisini, TLOU oyunlarını oynadım. Mafia 2'ye başlasam mı diye düşünüyorum, alan için sıkıntım yok ve sistemim için de oyun önerilerinize açığım. Büyük ihtimalle Mafia 2'ye başlarım, ondan sonra tavsiyeleriniz nelerdir?

Assassin's Creed.

AC Ezio serisi çok güzel. 2 GB RAM bile yetiyor.
Teşekkür ederim.

Biraz oynadım onu ama format atmam lazımdı. Ona tekrardan başlamayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Batman serisini denemelisiniz, yan görevleri yapmazsanız kısa sürüyor zaten. 4 tane oyunu var. Bir de Metro serisini ve Titanfall 2 öneririm. Resident Evil 2,4 ve Requiem'i de önerebilirim. Bir de yeni çıkan 007: First Light'ı ben gayet severek oynadım ve hikayesi de güzel duruyor onu da öneririm. Aklıma başka gelen oyun olursa tekrar yazarım hocam.