Merhaba öncelikle. Sepetin fotoğrafını koydum, alt tarafta FF13 serisinin geri kalan oyunları var. Ekle veya çıkar dediğiniz bir oyun var mı ? Bu soru renk ve zevk meselesi ama listedeki oyunlarda katlanılmayacak düzeyde teknik sorun tarzı bir şey varsa çıkarabilirim. Herkesin hemfikir olarak iyi veya kötü dediği bir oyun ve özellik olursa da yine ekleyebiliririm/çıkarabilirim.
Detaylar
Kim cevapladı?Spoiler olmasın diye çok bakmadım ama genel olarak aksiyon ve mekanik tarafı zayıf, RPG kısmı çok iyi deniliyordu. RPG kısmının çok övüldüğünü duydum. Her seçimin oyunu çok fazla değiştirdiği yönünde de söylemler vardı, bu biraz ilgimi çekti. Aksiyon kısmı da gerçekten katlanılmayacak düzeyde değilse beni sarabileceği inancındayım.The Outer Worlds hariçinde diğer oyunlar güzel, oyunu sevende var sevmeyende, ben sevmeyenler tarafındayım.
FalloutX
Gelişen
Spoiler olmasın diye çok bakmadım ama genel olarak aksiyon ve mekanik tarafı zayıf, RPG kısmı çok iyi deniliyordu. RPG kısmının çok övüldüğünü duydum. Her seçimin oyunu çok fazla değiştirdiği yönünde de söylemler vardı, bu biraz ilgimi çekti. Aksiyon kısmı da gerçekten katlanılmayacak düzeyde değilse beni sarabileceği inancındayım.
Aksiyon ve mekanik sayıf olunca çok fazla katlanamıyorsun, RPG kısmıda o kadar abartılı değil, tabi kötü diyemem senin beklentilerini karşılayacaktır, fakat işte mekanikleri benim oynamamı zorlaştırdı, belki uzun zaman oynasam fikrim değişirdi, ben 3 saat civarında oynayabildim.
- Makaleler
- 4
Seçimler iyi. Bu oyunlarda öyle aman aman bir sıkıntı yok. The Outer Worlds'u oynamadım ama kötü olmadığını duymuştum. Onun dışında diğer oyunlar da sizi doyurur.
Alperen Arslan
Üstün
- Makaleler
- 1
Hocam bir Epic hesabınızı kontrol edin. Belki Wolfenstein oyunları Epic hesabınızda olabilir.
Aktif olarak popüler olan tüm platformları kullanıyorum, ne olup olmadığını biliyorum hesaplarda.Hocam bir Epic hesabınızı kontrol edin. Belki Wolfenstein oyunları Epic hesabınızda olabilir.