Planlanmıyor Oyun Teorileri adlı bir alt başlık açılabilir

Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Hikayesi olan doğru dürüst oyun sayısı sınırlı iken bunların teorisi de doğru dürüst olmaz. Film/dizi evreninin yanında bir hiç hikayeli oyun sektörü.

Hikayesi olan doğru dürüst oyun sayısı sınırlı iken bunların teorisi de doğru dürüst olmaz. Film/dizi evreninin yanında bir hiç hikayeli oyun sektörü.

Yani, karşılaştırma da adaletsiz oldu şimdi biraz, her filmin/dizinin hikayesi varken...

Valla oyunlara daha hakim arkadaşlar daha düzgün yorum yapar ama hikayeli oyun sayısı da hiç az değil gibi. Bunun yanı sıra bazı oyunların evreni falan çok geniştir, bol bol teori çıkabilir. Yüzeysel tahmin benimkiler.

Konu ile ilgili görüşlerini reddediyorum. Saygılar.

Easter Egg, sosyal hayata dair göndermeler, çözülememiş şifreler gibi birçok konuyu tartışabileceğimiz güzel bir başlık olur. Açılmasını destekliyorum.

Oyun teorileri ile ilgili bir sohbet yapılabilir. Hem güzel sohbet döner yani umarım, neden olmasın? Artıladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…