Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?III. Osman
Yetkin
Oyunların hikayelerindeki boşlukları tahmin etme olayı sanırım. Dizi/film teorileri gibi tıpkı.
Şimdi canım oyunum aklıma gelmişken örneklendireyim: Portal'ın hikayesinin devamı. Bu zaten açıklanmış ve teoriye ihtiyaç duymayan bir şey olabilir, hiç bilmiyorum.![]()
Hikayesi olan doğru dürüst oyun sayısı sınırlı iken bunların teorisi de doğru dürüst olmaz. Film/dizi evreninin yanında bir hiç hikayeli oyun sektörü.
Hikayesi olan doğru dürüst oyun sayısı sınırlı iken bunların teorisi de doğru dürüst olmaz. Film/dizi evreninin yanında bir hiç hikayeli oyun sektörü.
Yani, karşılaştırma da adaletsiz oldu şimdi biraz, her filmin/dizinin hikayesi varken...
Valla oyunlara daha hakim arkadaşlar daha düzgün yorum yapar ama hikayeli oyun sayısı da hiç az değil gibi. Bunun yanı sıra bazı oyunların evreni falan çok geniştir, bol bol teori çıkabilir. Yüzeysel tahmin benimkiler.
III. Osman
Yetkin
Konu ile ilgili görüşlerini reddediyorum. Saygılar.Yani, karşılaştırma da adaletsiz oldu şimdi biraz, her filmin/dizinin hikayesi varken...
Valla oyunlara daha hakim arkadaşlar daha düzgün yorum yapar ama hikayeli oyun sayısı da hiç az değil gibi. Bunun yanı sıra bazı oyunların evreni falan çok geniştir, bol bol teori çıkabilir. Yüzeysel tahmin benimkiler.
- Makaleler
- 9
Konu ile ilgili görüşlerini reddediyorum. Saygılar.
Siz geçen "müziğin nesini inceleyeceksin?" dedikten sonra Ankaralı Namık dinlediğini söyleyen kişi değil misiniz? Reddedildiniz, saygılar.
Doğru tahminler, kendisi bihaber bu konulardan.
- Makaleler
- 2
Bir sürü şey olabilir, ama sana anlatmaya değmez. Tam anlamıyla troll'sun, aynı şekilde Technopatta öyleydi, hala buradasın.Bir oyunun ne teorisi olabilir. Gereksiz öneri eksiledim.
- Makaleler
- 4
Olması gereken şeylerden biri.
Öneriyi artılarken kafamda Science Blaster çaldı. Yerli MatPat'lere ihtiyacımız var.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Oyun teorileri ile ilgili bir sohbet yapılabilir. Hem güzel sohbet döner yani umarım, neden olmasın? Artıladım.