Arkadaşlar selam, İtopya'dan 3 gün önce sistem aldım. Cuma günü mağazaya gidip teslim alacağım. DRAM olduğundan Kioxia G2 almaya karar vermiştim çok da öneriliyordu uygun bütçe için. Fakat ısındığına dair konular gördüm bu doğru mu? Kronik bir problemi var mı gidip değiştirmeye değer mi? Aşağıya diğer seçenekleri atıyorum görsel olarak. Bu SSD'ler arasından Kioxia tercih etmiştim. Windows kuracağım ve oyun yükleyip kayıt vs. alacağım.

CFDC1161-52F3-42E9-A72C-2E24C4CF7D10.webp
589E8081-85A3-428B-88A4-F1ABA4D6B08A.webp
01BED709-038F-4738-A71C-3B09B8369594.webp
193F769F-E204-44BA-8156-994A5E01C7EE.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Isınmayan SSD yok hepsi ısınıyor anakartın kendi soğutma bloku varsa yeterli olacaktır ama yoksa bir M.2 soğutucu alabilirsin.

Teşekkür ederim. Son olarak şunu sormak istiyorum: Kayıt alıp YouTube'a atmayı planlıyorum. Sizce Kioxia G2 bunun için yeterli olur mu? Ortalama 45-60 dk olacak şekilde videolar atacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kayıt alıp editleyip yükleyip silersen sorun olmaz yer açısından ama bilgisayarda büyük hikayeli oyunlar olunca depolama için bir SSD daha lazım olabilir ama işi ögrenip anlayana kadar ilk başta gerek olacağını düşünmüyorum yetecektir.

Kayıt alıp editleyip yükleyip silersen sorun olmaz yer açısından ama bilgisayarda büyük hikayeli oyunlar olunca depolama için bir SSD daha lazım olabilir ama işi ögrenip anlayana kadar ilk başta gerek olacağını düşünmüyorum yetecektir.

Hocam kayıt alıp YouTube'a atıp sonra SSD'den sileceğim. 1TB aldım zaten o halde en iyi seçenek Kioxia mı oluyor sizin içinde. İyi mi yapmışım yani. Windows da kuracağım çünkü.

G2 al gec. Yapmak istedigin seyler icin sorun teskil etmez.

Buraya da yazmış üstadım çok sağ ol💙

Yeterli o zaman. Diğer modellerin hızları arttıkça sıcaklıklarda artıyor bence değiştirme. Kalsın Kioxia iyi.

Kasam da budur hocam mesh yapıda iyi midir hava akışı vs iyidir değil mi bilginiz var mı bu konuda SSD için önemli bu da.

Hava akisi bakimindan sorun yasamazsin gibi duruyor. Mesh olmasi iyi bir arti.

Hocam var'ol vallaha anında her mesajıma cevap verdin çok kral adammışsın. Kioxia G2 sipariş verdim Konu benim için kapanmıştır.

Bir arkadaş daha soğutucu al yazmış dhf ye ama hiç uğraşmak istemiyorum kimi gerek yok diyor sizce gerek var mı hocam SSD soğutucu ya ilk defa SSD soğutucu duyuyorum. Birisi de 1 senedir kullanıyorum gayet serin gerek yok vs yazmış siz ne diyorsunuz bu duruma. @BerkayZ87

Son düzenleme: