Oyun, film, müzik karışık kullanım için hangisi daha uygundur? Sıradan bir oyuncuyum. Mikrofona da önem vermiyorum. Geçenlerde HyperX Cloud 3S aldım ve daha önce kulak üstü kulaklık kullanmadığım için özellikle de film performansı açısından beklentim biraz yüksekti. Çünkü kulak üstü kulaklıkların hem büyük sürücüleri var hem de kulağı tamamen sarıyor. Bu yüzden özellikle film performansı açısından beklentim yüksekti. Filmlerdeki atmosferi kulak içine göre çok daha iyi yaşayacağımı düşünüyordum. Ama beklediğim gibi olmadı. Ses seviyesi olsun, film atmosferini yaşamak olsun, beklentimi hiç karşılamadı. Sesi iyi ama bu kulaklıkla film izlemek ve müzik dinlemek eğlenceli değil. Yani demek istediğim CMF Buds 2+'ım varken bu kulaklığı kullanmak için herhangi bir sebebim yok. CMF kulaklığımın film ve müzik performansı çok daha iyi geliyor. Sesi daha yüksek, eğlenceli ve C3S'e kıyasla daha çok keyif veriyor. Haliyle film ve müzik için C3S yerine CMF'yi tercih ediyorum. Sizce bunun sebebi kulaklığın oyuncu kulaklığı olması mı? Müzik için olan kulaklıklar film konusunda daha başarılı mı yoksa onlar da C3S'le benzer mi? Ve son olarak sizce benim durumumda oyuncu kulaklığı alıp film/müzik için de kullanmak mı yoksa müzik kulaklığı alıp oyun için de kullanmak mı daha mantıklı olur? Çünkü şu an C3S sadece oyun açısından CMF'den üstün. Bu durumda sadece oyun için C3S kullanmak mantıklı olur mu diye düşünüyorum. Ve müzik kulaklığı alıp oyun için de kullansam daha mı iyi olur diye düşünüyorum. Özellikle de her iki türden kulaklığı kullanmış kişilerin bu konudaki fikirlerini merak ediyorum. Fikrini belirten herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: