Arkadaşlar normalde sandalye kullanıyorum PC başında. Fakat konfor olarak oyuncu koltuğu daha mı iyi olur sizce? Endişe ettiğim tek bir şey var, ben bayağı absürt şekilde oturuyorum. Geriye yaslanıp ayağımı masaya koyuyorum çoğu zaman. Bu yüzden de oyuncu koltuğunu aldıktan sonra kırar mıyım acaba diye düşünüyorum. Aklımda Zio markası var. Dayanıklı olur mu sizce? Bugüne kadar oturduğum sandalyelerin çoğunu kırmış bulunmaktayım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Daha yüksek ağırlıkları taşıyacak bir mekanizma seçeneği var Zio'da. Yarasa mıydı neydi, tam hatırlamıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Zio sağlamlık konusunda diğerlerine göre önde, önceliğinizse eğer alınabilir. Ancak oyuncu koltuğu yerine kaliteli bir ofis koltuğu almanızı öneririm.
Ofis koltuğu olarak IKEA Markus da düşünüyorum. Bu nasıldır?Zio sağlamlık konusunda diğerlerine göre önde, önceliğinizse eğer alınabilir. Ancak oyuncu koltuğu yerine kaliteli bir ofis koltuğu almanızı öneririm.
Ofis koltuğu olarak IKEA Markus da düşünüyorum. Bu nasıldır?
Epey iyi bir koltuk o. Kalitesini ispatlamış.
Birden fazla oyuncu koltuğu denedikten sonra Markus modelinde kaldım, şu an kullanıyorum. Ancak ayarlanabilir kolçak ve boyun desteği konusunda sizi tatmin etmeyebilir. Geriye yaslanma konusunda da oturulan mekanizmanın, sırt ile birlikte eşzamanlı olarak bir miktar daha geriye yatabilir pozisyonda olmasını isterdim. Bunun dışında malzeme ve sünger kalitesi olarak gayet iyi.Ofis koltuğu olarak IKEA Markus da düşünüyorum. Bu nasıldır?
Kolçak ve boyun kısmı çok önemli değil hocam benim için. Rahatlık ve sağlamlığa dikkat ediyorum. Bu konuda üzmez değil mi? Eğer öyleyse Markus alıp geçeceğim.Birden fazla oyuncu koltuğu denedikten sonra markus modelinde kaldım, şu an kullanıyorum. Ancak ayarlanabilir kolçak ve boyun desteği konusunda sizi tatmin etmeyebilir. Geriye yaslanma konusunda da oturulan mekanizmanın, sırt ile birlikte eşzamanlı olarak bir miktar daha geriye yatabilir pozisyonda olmasını isterdim. Bunun dışında malzeme ve sünger kalitesi olarak gayet iyi.
O halde memnun kalacağınızı düşünüyorum. Bu arada ufak bir nüans, kolçak boyu ayarlanamadığı gibi yerden olan yüksekliği sebebi ile masanınızın altına sığmayabilir. Bu durumda öne doğru oturmak/yanaşmak istediğinizde ergonomik olmayabilir. Dilerseniz akşama doğru koltuğun yerden kolçak boyu ile yüksekliğini ölçerek yazayım. Kullanacağınız masa ile hesaplamanızı yapabilirsiniz.Kolçak ve boyun kısmı çok önemli değil hocam benim için. Rahatlık ve sağlamlığa dikkat ediyorum. Bu konuda üzmez değil mi? Eğer öyleyse Markus alıp geçeceğim.
Olur, çok sevinirim. Masa olarak marangozda yeni bir masa yaptıracağım. Yüksekliğini 75 cm düşünüyorum. Markus bu konuda sorun yaratacaksa mecburen Zio alacağım o halde.O halde memnun kalacağınızı düşünüyorum. Bu arada ufak bir nüans, kolçak boyu ayarlanamadığı gibi yerden olan yüksekliği sebebi ile masanınızın altına sığmayabilir. Bu durumda öne doğru oturmak/yanaşmak istediğinizde ergonomik olmayabilir. Dilerseniz akşama doğru koltuğun yerden kolçak boyu ile yüksekliğini ölçerek yazayım. Kullanacağınız masa ile hesaplamanızı yapabilirsiniz.
Kullandığım masanın yüksekliği 73 cm olması lazım, aciliyetiniz yoksa akşam net ölçüm yapmış olurum. 75 cm yaptıracaksanız sorun olacağını düşünmüyorum.Olur, çok sevinirim. Masa olarak marangozda yeni bir masa yaptıracağım. Yüksekliğini 75 cm düşünüyorum. Markus bu konuda sorun yaratacaksa mecburen Zio alacağım o halde.